Urban Decay / 24/7 Glide-on Eye pencil (Underground)

25 Mart 2015 Çarşamba

    Merhaba, Türkiye'ye gelmesini en çok istediğim markalardan biri Urban Decay. Bugün de markaya ait bir göz kalemi anlatacağım. Serinin adı; 24/7 Glide-on. Elimde iki rengi var. 
Bu yazıya konu olan renk, Underground.


    Yapısı yumuşak. Karşılaştırmak gerekirse, Avon Supershock kadar yumuşak değil mesela. Ben onu fazla yumuşak bulduğum için bu, olumlu bir özellik bence. Sürümü kolay. Gözünüzün içine de sürseniz, acıtmıyor. Renk vermesi çok ama çok başarılı. İstediğiniz opaklığa ulaşmak için üstünden kat kat geçmeniz gerekmiyor. 


    Bu seride çok fazla renk var. Özellikle kahverenginin birçok tonu bulunuyor. Kendinize uygun olanı, mutlaka bulursunuz. Tabi ulaşmamız da kolay olsa herşey çok güzel olacak da, neyse. Urban Decay olan bir ülkeye giderseniz ya da sipariş etme imkanınız olursa; bu kalemlerden ya da isminde Velvet olan seriden kalem almanızı tavsiye ederim.


    Underground; içinde "taupe"  denilen kahve-gri tonlarını barındıran bir renk. Bitişi üstteki fotoğrafta da anlaşıldığı gibi metalik. İçinde pırıltı veya sim bulundurmuyor. 30-40 saniyede tamamen sabitleniyor. Kalıcılığından ben memnun kaldım ama genelde pek 'kalem akması' sorunu yaşamıyorum. En güzel özelliklerinden biri; sabitlenince makyajınızı temizleyene kadar çıkmıyor ama çift fazlı bir temizleyiciyle kolayca çıkıyor. Bazı kalıcı kalemlerde olduğu gibi, mürekkep kıvamında da yapışmıyor yani. 


    Son fotoğrafta, içindeki hafif bakır yansımalar da iyice belli olmuş. Türkiye'de satılmadığı için fiyat bilgisi vermem biraz saçma olacak. İsterseniz şuradan siteyi gezip, biraz iç geçirelim ;)
    Siz bu seriden bir kalem, ya da markaya ait başka herhangi bir ürün kullandınız mı ? 

1 yorum :

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya