Guerlain / Terracotta Four Seasons

20 Mart 2015 Cuma

    Merhaba, bugün bir bronz pudra daha anlatacağım. Diğeri için buraya tıklayabilirsiniz.  Terracotta denilince akla ilk gelen markadır Guerlain. Four seasons değil de, klasik seriden bir tane bitirmişliğim var. Ama o zamanlar bu kadar çeşitli makyaj malzemem de yoktu zaten. 


    Gelelim ürüne; çoğu high-end pudra/allık gibi bu pudra da kadife kesesiyle birlikte geliyor. İçinde ayna olması tabi ki ayrıca bir pratiklik sağlıyor. Bendeki rengi, 02 Naturel - Blondes. Renk olarak, daha önce yazısını yazdığım D&G bronzer kadar kızıllık içermiyor. 


    İçi dört farklı bronz tondan oluşuyor. Sağ-alt renk ise büyük olmayan ışıltılar içeriyor. Adının four seasons olmasının nedeni; her mevsimde ten renginize uygun olan rengi kullanma imkanınızın olması. 


    Ben bütün renkleri karıştırarak, allık olarak kullanıyorum. Herhangi bir allık ya da pudra fırçasıyla uygulayabilirsiniz. Kontüre uygun bir renk değil. Kalıcılığı iyi ya da kötü diyemem. Orta.
    Yapısı yumuşak olmasına rağmen, renk vermesinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu bu fiyata satılan bir üründen insan daha çok şey bekliyor. 


    Şu anda rengini sevdiğim için kullanıyorum. Biterse, tekrar almam. Sephora, Sevil ya da Boyner'den 230 TL'ye satın alabilirsiniz. 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya