Rimmel / Moisture Renew Lipstick 720

24 Mart 2015 Salı


    Merhaba, bugün şu sıralar bitirmek üzere olduğum ve hemen tekrar alacağım bir ruju anlatacağım. Baştan söyleyeyim, çok sevdiğimi ;)


        Rimmel London'a ait Moisture Renew serisinin 720 numaralı, Notting Hill Nude isimli rujundan bahsediyorum. Ambalajları çok kaliteli değil. Ama çantanın içinde zırt pırt açılacak kadar dandik de değil. En azından muntazam biçimde yerine oturuyor. 


    Serinin adından da anlaşılacağı gibi, nemlendirici özellikte olduğunu iddia ediyor. Bu vaadini de yerine getiriyor. Altına hernagi bir balm uygulamadan kullanabileceğiniz yumuşak bir yapısı var. Pigmentasyonu başarılı, rengi dudağa kolayca geçiyor. Sürümü kolay. Çizgilere dolma sorunu yaratacak kadar ince bir yapısı da yok. Dudak kalemiyle beraber kullanıldığında da kalıcılığından oldukça memnun kaldım. Mat değil, ıslak bitişli bir ruj. 


    Notting Hill Nude, bence her tene yakışabilecek bir renk. İçinde hiç pembelik bulunmayan, kahverengi ağırlıklı bir şeftali. Serideki en açık nude tonu değil. Bunun bir de 700 numaralı olanı var, o benim dudaklarımda 'ölü dudağı' görünümü yarattı. 


    Ben eğer kalemle kullanacaksam, Mac / Boldly Bare ile olan uyumunu çok seviyorum. Fakat daha açık renkteki tüm nude kalemlerle de rahatlıkla uyum sağlar. Mesela Essence 'in the nude' gibi. 
    Bittikce alacağım bir ruj. Aynı seriden farklı renklere de bir bakmayı düşünüyorum. Watsons'tan 25 tl (emin değilim) gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. 
    Siz bu seriden ruj denediniz mi? 

2 yorum :

  1. Indirimsiz 18 tl idi en son bende çok severek kullanıyorum bi de maybelline 745 wooden brown rengine çok benziyo ben ikisini de kullandım ikisi de çok güzel <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatından emin değildim, teşekkürler ;) bu arada o 745'i ben de kullandım, o da güzeldi gerçekten

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya