Chanel / Rouge Allure 125

31 Mart 2015 Salı

    Merhaba, bugün rengini en sevdiğim rujlarımdan birini anlatıyorum. Hatta en sevdiğim bile olabilir. Chanel'in Rouge Allure serisine ait, 125 numaralı "indecise" isimli ruju. 


    Görüldüğü gibi; siyah-altın karışımlı şık bir ambalaja sahip. Chanel ambleminin olduğu taraftan bastığınızda, o kısım yukarı çıkıyor (tükenmez kalemlerde olduğu gibi). Oradan çekerek, kapağını açmış oluyorsunuz. 


    Yapı olarak yumuşak, sürümü kolay bir ruj. Yarı ıslak ve frosted denilen ışıltılı bir bitişe sahip. Simli değil ama parlak. Serideki tek "frosted" bitişli renk, 125. Dudağa rengini vermesi, çok başarılı değil. Kalıcılığı için de çok iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Rengi ve şık ambalajı dışında benim için sınıfta kalan bir ruj. 

    
    Indecise, içinde bejlik bulunduran çok açık bir pembe-şeftali. Benim dudağımda, çok açık bir pembe olarak görünüyor. 


     Yukarıda da yazdığım gibi, rengini çok seviyorum, evet. Tamam, albenili de bir ambalajı var, doğru. Ama 119 tl eder mi? Kesinlikle hayır.


    Sevil, Sephora ya da Chanel standı olan herhangi bir mağazadan alabilirsiniz. Siz, herhangi bir Chanel rujun fiyat/performans oranını başarılı buldunuz mu? Hangi renkler? 
<3

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya