Clinique Chubby Stick Intense / Curviest Caramel

17 Mart 2015 Salı

     Merhaba, çoğumuzun en çok satın aldığı ürünlerin başında geliyor, dudak ürünleri. Bugün de Clinique'in çok sevilen kalem rujlarından birini anlatıyorum. 01 numaralı Curviest Caramel. Intense serisinin, klasik seriden farkı; dudaklara bakım yapıyor olması. Düzenli kullanımda, kuruluğu da geçirmesi vaatleri arasında. Çünkü içerisinde shea yağı ve mango yağı gibi bakım yapan yağların buluınduğu söyleniyor.


    Öncelikle neden şeffaf kapaklı olduğunu yazayım; yeni yıl kampanyası olarak (ufak boy) ikili paketlerini satışa sunmuşlardı. (Boyu normal bir ruj kadar, normal boylarını görmeseniz, ufak olduğu anlaşılacak kadar bir fark yok) Diğer rengi de en yakın zamanda yazacağım. 


    Dönelim renge; çoğumuz gibi dışardan baktığımda, gerek adında karamel geçmesinden, gerekse dış görünüşünün kahve tonlu olmasından çok almak isteyeceğim bir renk değildi.


    Fakat; gördüğünüz gibi şeftali alt tonlu, çok doğal, çoğu makyaja yakışabilecek bir renk. Ben, ablamdan bana hediye geldiğinden beri çok çok severek kullanıyorum. 


    Yapısından da bahsedelim; yumuşak, sürümü ve renk verişi kolay bir ruj. Kalem şeklinden dolayı çok da pratik. Mat asla değil, parlak olmayan saten bir bitişi var. Nemlendirici rujlar kadar kalıcılığa sahip. Tek eksisi bu diyebilirim. Ama ruj tazelemeye üşenmeyenlerdenseniz, rahatlıkla önerebilirim. 
Ayırca çizgilere dolmadığını da eklemek istiyorum.


    Bu ikili paket, yanılmıyorsam 39 ya da 49 tl'ye satılıyordu. Normal boylarının tek olarak satış fiyatı 59 tl. Sephora'dan, Sevil'den, Boyner'den ya da buradan online olarak satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya