Nars / Pure Matte Lipstick "Bangkok"

3 Haziran 2015 Çarşamba

  Merhaba, aslında çok beğenerek aldığım ama kullanmak için bir türlü elimin gitmediği, bir ruju anlatmak istiyorum bugün. Nars'ın Pure Matte isimli ruj serisinden, Bangkok rengi. 

Nars Bangkok
Nars / Pure Matte Lipstick "Bangkok
  2 senedir elimde olan Bangkok, soğuk tonlu bir açık pembe. Sanırım soğuk tonlu olmasından dolayı da kendime çok yakıştırmadığım için, henüz yarısına bile gelememişim. Peki neden hala elimde tutuyorum? Rengini gerçekten çok beğenerek aldığımdan, kıyamadım. Sanki içinde altınımsı yansımalar bulunuyor.
Nars pure Matte
Nars / Bangkok
  Kalem inceliğinde ama stick formda bir ambalajla geliyor. Her Nars ürünü gibi; mat, sade ve siyah bir dış görünüme sahip. Pure Matte ruj serisi, adından da anlaşıldığı gibi mat renklerden oluşan bir seri. Rengini kolayca veren, yumuşağa yakın bir yapısı var. Yumuşağa yakın diyorum; çünkü, Mac'in mat rujları kadar sert olmasa da, Golden Rose Velvet Matte rujlardan daha sert.
Nars pure matte lipstick - Bangkok
  Kalıcılık konusunda, çoğu mat ruj gibi başarılı fakat yine çoğu mat ruj gibi dudakları kurutuyor. Sarı alt tonlu kişilere asla uymayacaktır. Fakat ruj alırken, ten rengi kadar dudak renginin de önemli olduğunu bir kere daha belirtmeliyim. 85 tl'lik fiyatıyla, Sephora ve Nars mağazalarında, ayrıca Makyaj Trendi'nin şuradaki sayfasında satılıyor.
  Siz bu seriden ruj kullandınız mı, ya da bakmayı düşünüyor musunuz?

8 yorum :

  1. bende bu serinin tonkin ve amsterdam renkleri var
    tonkin macte velvet teddye dupe sayılabilir bence, çok benziyorlar
    amsterdam ise güzel bi kırmızı - bordo
    ikisini de çok severek kullanıyorum, mac in mat serisinden çok daha başarılılar kalıcılık ve sürüş kolaylığı açısından :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba yazılarınız ve resimleri çok beğeniyorum fakat ürünleri bir de kendinizde gösterseniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ancak önceki yazılarımdan birinde de belirttiğim gibi hem çok fazla yüzümü eklemek istemiyorum hem de günün farklı zamanlarında fotoğraf çekme imkanım oluyor. Makyaj yapacak durumda olamayabiliyorum. Bir de ten ve dudak rengine göre çoğu ruj ve allık zaten herkeste farklı durduğu için şimdiye kadar dudakta görüp beğendiğim rujlar gidip denediğimde hiçbir zaman beklentimi karşılamadı. Anlayışınıza ve soruş biçiminize tekrar teşekkür ederim. Yine de zaman ve fırsat buldukça önerilerinizi dikkate alacağım. <3

      Sil
  3. Aynı rujdan bende de var 1.5 sene önce almıştım sanırım ve pembe alt tonlu olmama rağmen benim de hiç elim gitmedi açıkçası. Maksimum 2 kere kullanmışımdır halbuki çok beğenerek almıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa aynı şeyi yaşamışız, neden kullanamadık acaba :(

      Sil
  4. Ben ayni urunun "montego bay" rengini kullaniyorum ve inanilmaz memnun kaldim, rengi kinda sexy'i andiriyor ama bu cok hafif pembelik iceriyor, mutlaka bakmalisiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok merak ettim, mutlaka bakıcam teşekkürler :)

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya