Essence Dudak Kalemi / Wish me a Rose

2 Haziran 2015 Salı

  Merhaba, bugünün konusu olan dudak kalemini anlatmaya geçmeden önce, dudak kalemi kullanım geçmişime kısaca değinmek istiyorum. Geçen seneye kadar, çoğu zaman atladığım ya da üşendiğim bir adımdı dudaklarımı çerçevelemek. Bu sene ise, kalemleri ruj olarak kullandığım bile oluyor. Böylece, klasik rujlara göre, çok daha uzun süre kalıcı bir dudak rengi elde etmiş oluyorum.
Essence "wish me a rose"
Essence / wish me a rose 12
  Bugünkü yazımın konusu olan, Essence'e ait 12 numaralı "wish me a rose" rengi de, günlük ruj olarak kullanmayı daha çok sevdiğim kalemlerden biri. Yapısı yumuşak, uygularken dudağı çizmiyor. Rengini kolayca veriyor. Tek eksisi, tüm dudak kalemlerinin ortak dezavantajı olan, kalem yapısı itibarıyla dudağı kurutması. Ancak, 3,5 tl civarında olan fiyatına baktığımızda, kesinlikle çok çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü, hepimizin bildiği gibi, konu dudak kalemi olunca, 100 liraya alınan da dudakları kurutuyor. 
essence dudak kalemi
Essence Lip Liner - 12 wish me a rose
  Wish me a rose, her ne kadar adında "gül" geçse de, benim dudaklarımda canlı bir pembeye dönüşüyor. Yalnız başına kullanmayacaksam, pembe tonlu çoğu ruja başarılı bir astar oluyor. Rujun kalıcılığının en az 3-4 saat daha artmasını sağlıyor. 
  Essence ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz. Aynı markaya ait, elimde birkaç renk daha dudak kalemi var, eğer yorum bırakırsanız, onların da yazılarını yazabilirim. 
Siz dudak kalemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya