Alışveriş / 1

10 Haziran 2015 Çarşamba

  Merhaba, son 10 günde yaptığım kozmetik-bakım alışverişini bugün yazıya döküyorum. Kısa kısa hepsinden bahsedeceğim. Hatırladıklarımın fiyatı da yazıyor olacak. 


  The Body Shop Disk Pamuk: %100 organik pamuk olduğu yazıyor. İçinde 100 adet var. Etrafı dikişli olduğu için memnun kalacağımı düşünüp denemeye karar verdim. Normalde 10 tl imiş. Ama indirimle 7,5 tl idi.

  The Body Shop Fijian Water Lotus Duş Jeli (250 ml): Tbs'nin parfüm kokularından birinin duş jeli. Parfümünü kullanmıyorum ama çok taze, ferahlatıcı bir koku olduğu için duş jelini aldım. Bu da indirimde 14,90 tl.

  Splat Çilekli Diş Macunu (75 ml): Bu markanın Gratis'e geldiğini Anıl sayesinde öğrendim. 15-35 tl arasında değişen bir fiyat aralığı var. Daha önce hiç çilekli diş macunu kullanmadığım için, farklı birşey denemek amacıyla bu çeşidini tercih ettim. 24 tl.

  Cliven & Natura Kivili Duş Jeli (300 ml) ve Sprey Deodorant (150 ml): Macro alışverişim sırasında bu markaya denk geldim. Her markada olmayan farklı koku çeşitleri vardı. Kivili olanın duş jelini ve deodorantını aldım. Her ikisi de 11'er tl idi yanlış hatırlamıyorsam.


  Nars Velvet Lip Liner: Waimea isimli, şeftali tonlarında, asansörlü bir dudak kalemi. Rengini, Mac Kinda Sexy'den daha şeftali olarak düşünebilirsiniz. Kurşun kalem şeklinde değil de asansörlü olduğu için, sıradan dudak kalemlerine göre daha az kurutuyor diyebilirim. 65 tl.

  Pastel 93: Çok sevdiğim, her yaz bir şişe bitirdiğim, açık turkuaz oje. Yaz mevsimine bu tonları çok yakıştırıyorum.

  Essence Oje Düzeltici Kalem: Taşan ojeleri düzeltmek için, pratik bir yöntem. Rastladıkça alıyorum. 8-9 tl gibi bir fiyatı vardı.

  Essence I love Nude 03 Creme Brule: Bu serideki farların yapısını çok sevdim. Simli değil ama mat da olmayan bir astar rengi arıyorsanız, bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. 9 tl.

  SebaMed Lip Balm: Güneş korumalı bir balm ararken, rastladığım Spf 30 içeren bir dudak koruyucu. 12 tl.

  Beauty Blender: Görkem'in övgülerine dayanamayıp sonunda satın aldım. 2 kere kullandım. Sonuçtan çok memnun kaldım. 54,90 tl.

  Trim markalı törpü ve et kesiciyi de, sırf et kesme aparatını denemek için aldım. 6 tl.


  Benim alışveriş detaylarım böyleydi. Siz son dönemde neler satın aldınız?


8 yorum :

  1. Ben dün Watsons'a gittim.Salatalıklı yüz maskesi,Rosense gül suyu(tonik),rimmel london stay matte 01 transparan pudra(uzuuun uğraşlar sonuç verdi ve buldum) :).Rossmann'dan bir sürü makyaj temizleme pamuğu aldım çünkü gerçekten çok uzun fiyatlıydı.Günaydın bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yolumun üzerinde bir Rossman bulsam benim de alacağım çok şey var ordan ;)

      Sil
  2. Abla Nars'ın dudak kalemini anlatırken ilk cümleye göz kalemi yazmışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim, duzeltiyorum hemen<3

      Sil
  3. Merhaba ben misshanin bb kremini aldm indirim vardi ama daha denemedm sz kullandnz mi acaba , hakkinda cok,yorum var ama guvendgm icin size sormak istedm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet ben de hakkinda cok yorum okudum ama uygun rengi bulamayacagimi dusunup almadim. Sanirim icinde grilik varmis bircok rengin. Denemedim yani ben, siz deneyince yazabilirsiniz gozlemlerinizi buraya:)

      Sil
  4. Essence 'in Nude farlarını bir ben bulamadım sanırım.Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir Migros'un içindeki gratis standından almıştım tesadüfen. Ama sonra hiçbir gratis'te rastlamadım:( teşekkürler

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya