Sephora Göz Kalemi / Tiramisu

3 Nisan 2015 Cuma

    Merhaba, bugün her kullandığımda rengi/numarası sorulan bir göz kalemini anlatacağım. Sephora'nın waterproof serisinden 13 numaralı kalemi, Tiramisu.


    Çok koyu, canlı, mat bir acı kahve. Seride birkaç tane kahverengi tonu var. Bana göre en kullanışlı olanı, Tiramisu. Herkesin kendine yakışan kahverengi tonunu bu seride bulabileceğini düşünüyorum. 


    Bu kalemi beklentim olmadan, sadece rengini beğenip, deneme amacıyla almıştım. Ancak gerek yapısı, gerekse pigmentasyonu açısından hafife alınmaması gereken bir kalem. Birçok high-end markanın göz kalemine göre daha yumuşak. Rengi göze kolaylıkla geçiyor. Tek kat yeterli. 30-40 saniye içinde sabitleniyor. 


    12 saat kalıcılık iddia edilmiş. Waterproof oluşu doğru, fakat 12 saatten emin olamasam da 7-8 sonra ben temizleyene kadar hiçbir yere kıpırdamadı. Sephora markalı göz kalemlerinin fiyatı serilerine göre 20-30 tl arasında değişiyor. 
    Siz aynı markadan kalem denediniz mi? 

1 yorum :

  1. Merhaba :)
    Ten rengi kalemi de çok güzel sephora nin. Acaba bu kalemi gozlerinizde görebilecegim bir fotografiniz varsa linkini paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya