Nars Satin Lip Pencil / Palais Royal

10 Nisan 2015 Cuma

    Merhaba, bugün bu kış en çok kullandığım dudak ürününü anlatıyorum. Nars'ın kalem rujlarının 3 çeşidi var. Velvet Gloss Lip Pencil, Velvet Matte Lip Pencil ve Satin Lip Pencil. Bugün anlatacağım jumbo kalem şeklindeki ruj, Satin Lip Pencil serisine ait. 


    Bu seriye ait olan renkler, yapı olarak yarı-ıslak bitişliler. Sürüldükten sonra, saten bir görünüm ve kurumayan, nemli bir sonuç veriyorlar. Kalıcılıkları bence yeteri kadar başarılı. Yemek yenmediği takdirde 3-4 saat kadar hiç bozulmuyorlar. Bu jumbo kalemlerde, çizgilere dolma sorunu da yaşamadığımı söyleyebilirim.


    Kalem şeklinde olmaları, kullanım açısından da kolaylık sağlıyor. Böylelikle, önce dudak kalemi göreviyle çerçeve yapıp sonra içini doldurabiliyoruz. Ben Sephora'nın ikili kalemtraşını kullanıyorum ve memnunum ama herhangi bir kalemtraşın büyük gözüyle rahatlıkla açılıyor. 


    Palais Royal; soğuk alt tonlu, içinde morluğun baskın olduğu, koyu bir şarap rengi. Tek katta rengi direkt olarak dudağa geçiyor. Yumuşak olmaları sebebiyle, dudağı çizmiyor, doğrudan boyuyorlar. Gerçekten çok çok severek kullandığım, özellikle kemik rengi kazaklara çok yakıştırdığım bir kış görünümüydü benim için. Tam bahar geldi diyerek canlı renklere yönelmişken, havaların bir anda soğumasıyla birkaç kere daha sürme fırsatı yakaladım sanırım ;). 


    Satış fiyatı 80 tl olan bu kalem ruju, eğer Sephora ya da Nars mağazalarına gidemiyorsanız MakyajTrendi 'nin şuradaki sayfasından online olarak da satın alabilirsiniz. 



2 yorum :

  1. Süper bir rengi var. Kalıcılığı da iyiymiş, çizgilere de dolmuyormuş. E mis :)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya