Ysl Rouge Pur Couture / 10

17 Nisan 2015 Cuma

    Merhaba, bugün Yves Saint Laurent'a ait Rouge Pur Couture serisinden bir ruju anlatacağım. Yazıya konu olan renk, 10 numara. 


    Altın renkli ambalajı, dışardan oldukça şık ve lüks görünüyor. Çoğu pahalı markanın yaptığı gibi, bu rujun üzerinde de markanın logosu var. Elimin üzerinde, rengin içinde şeftalilik varmış gibi dursa da, 10 numaralı bu ruj, lila alt tonlu açık bir pembe-nude.  Biraz renkli olan dudaklara göre, oldukça açık bir renk. Dolayısıyla benim bu ruju sürmem için, cilt makyajımın da tam olması gerekiyor. Aldığım günü hatırlıyorum da; üzerimde aynı renk bir kazak vardı. Başka türlü, pek yanaşacağım bir ton değil çünkü. İnanılmaz bir gül kokusu var, sevmeyenler hiç bulaşmasın.


    Yapısına gelecek olursak, sürülüşü çok kolay, yumuşacık bir ruj. Hatta şimdiye kadar kullandığım rujlar arasında dudağımda en rahat hareket eden ruj olabilir. Gerçekten yapısı çok çok kremsi. Bunun yanında renk vermesi oldukça başarılı. 1 katta opak bir sonuç elde edebiliyorsunuz fakat yapısının kremsiliği nedeniyle, çizgilere dolma sorunu yaşatıyor. Pürüzsüz dudaklara sahipseniz, bir problem yaşamazsınız. 


    Yaklaşık 100-110 tl arasında olan bu ruj, bana göre  fiyatını haketmeyenler kategorisinde. Çünkü bana göre fazlasıyla kremsi. Dudağınızda yağ varmış gibi bir his bırakıyor. Ayrıca yumuşaklığı, kalıcılığını da negatif yönde etkiliyor. İçeriğinde paraben olmaması ve açık rengi sebebiyle günlük olarak kullanıp bitireceğim. Fakat tekrar almayacağım. 
    Alırken pek çok rengine hayran kalıp, birkaç kullanımdan sonra aldığınıza pişman olduğunuz rujlar var mı?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya