Kiehl's / Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF 30

15 Nisan 2015 Çarşamba

    Merhaba, bir süre önce, havaların ısınmasıyla beraber, güneş koruma faktörü de içeren bir kapatıcı arayışına girdim. Aslında aradığım ilk özellik korumasıydı ama kapatıcı olursa da çok iyi olacaktı. Bir Kiehl's alışverişim sırasında bu ürünü önerdiler. Tam adı biraz uzun; Clearly Corrective Dark Circle Perfector. İlerleyen bölümlerde CCDCP olarak yazayım bari ;) 


   15 ml.'lik bir tüpte gelen ürün, Spf 30 içeriyor. Güneşten korurken de koyu halkaları örteceğini iddia ediyor. Peki başarabiliyor mu? Söyleyebileceğim ilk şey, yapısının çok çok ince olduğu. Bitişi de pudralı olduğu için, ölçüyü biraz kaçırdığınızda çizgilere dolma problemi yaşatıyor. O çok çok ince yapısından ötürü de kapatıcılığı yok gibi birşey. 


   CCDCP, tek renk olarak üretilmiş. Rengi bana uydu ama kapatıcı niyetiyle değil, neredeyse sadece krem niyetine kullanacağım bir ürün. Tonu uymayacak da çok insan olacaktır. Kalıcılığından bahsetmeye gerek duymuyorum, krem nihayetinde ;) 
   Yukarıdaki ve aşağıdaki fotoğraflardan kapatıcılığını daha iyi görebilirsiniz. Göz altına kullandığımda bu kadar da kapatmadığını eklemem gerekiyor. 


    Kendisi, benim Kiehl's'e ait şimdiye kadar kullandıklarım arasından, ilk beğenmediğim ürün. Fiyatı da 139 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Yaz tatilinde, gündüzleri, kullanabildiğim kadarını kullanacağım ama bitirmeye uğraşamayacağım ne yazık ki. 
   Güneş korumalı, kapatıcı olması gerekmeyen, göz kremi tavsiyeleriniz var mı? Şu anda aklımda Shiseido'yu denemek var. 

7 yorum :

  1. Isis pharma'nin spf30 iceren bir goz cevresi kremi vardi. Ben de Istanbul'a dondugumde bu urunu denemeyi dusunuyordum ama hayal kirikligina ugradim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buna hiç gerek yok kısaca :) ama ben sizin dediğinize bakayım, teşekkürler

      Sil
  2. İyi ki okudum yoksa yine bos yere bir urun daha almis olacaktim...tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yine de bir dene istersen ;) ama gerçekten hayal kırıklığına uğradım ben :(

      Sil
  3. Ben aksine bu üründen memnun kaldım çünkü koyu halkaları siliyor ve göz kapağını güzel eşitliyor hem de 30 spf olduğu için beğendim nemlendirme özelliği de pek yok ama koyu halkalar üzerinde etkili olması için üretilmiş zaten

    YanıtlaSil
  4. Ben aksine bu üründen memnun kaldım çünkü koyu halkaları siliyor ve göz kapağını güzel eşitliyor hem de 30 spf olduğu için beğendim nemlendirme özelliği de pek yok ama koyu halkalar üzerinde etkili olması için üretilmiş zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İste etkili olmasi icin uretilmis de yapisi cok ince ve pudrali oldugu icin kisa surede cizgilere doluyor ve daha da kuru bir goruntu yaratiyor bende malesef :(

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya