Favoriler 1 / Nisan 2015

21 Nisan 2015 Salı

    Merhaba, ilk defa bir favoriler yazısı yazıyorum. Bundan sonra da ayda bir, aynı türde yazılar gelecek. Bugün, bazılarını son birkaç yıldır, bazılarını da birkaç haftadır severek kullandığım ürünlerden kısaca bahsedeceğim. Bu başlık altındaki tüm yazılarda; ürün sayısı, 6 adetle sınırlı olacak. 

  • Sensodyne Pronamel Ağız Çalkalama Suyu: şimdiye kadar kullandıklarım arasında en sevdiğim bu oldu. Alkolsüz, ama diğer markaların alkolsüzleri bile ağız yakarken, Sensodyne Pronamel, yakmadan ferahlatıyor. 
  • Loccitane El Peelingi: 1 dakikada pamuk gibi ellere kavuşuyorsunuz. Tanecikleri tuz gibi değil, daha ufak, kum gibi. Yağı da oldukça nemlendirici. Şuradan inceleyebilirsiniz.
  • Urban Care Naturals Şampuan: Farklı saç tiplerine göre çeşitleri var. Benim kullandığım Biotin&Keratin olan. Dökülme karşıtı ve güçlendirici olduğu yazıyor. Şu anda 2. tüp  bitmek üzere. Uzun bir süre almaya devam edecekmişim gibi duruyor. Dökülmem büyük ölçüde durdu ve ağırlaştırmadan yatıştırdı. 


  • OPI Can't Find My Czechbook: Aldığım günden beri sürekli sürmek istediğim, çok güzel bir mavi tonu. Ne çok canlı, ne de soluk. Çoğu ten rengine de yakışacağını düşündüğüm bir oje. Opi  ojelerin kalıcılıklarından da memnunum. 
  • Burt's Bees Tırnak Eti Kremi: Vazelinden çok daha hızlı emilip, etrafa bulaşmayan, vazgeçemediğim tırnak eti ürünüm. Çok çok az bir miktarı iki ele de yetiyor. Elleri manikürlü olsa da tırnak etleri kuru olduğu için kötü görünenlere rahatlıkla öneririm. Sanırım bu biten, 2. kutu. 
  • Make Up Forever Rouge Artist Intense: Bu seri yoğun renk verip, kurutmadan opak bir sonuç sağlıyor. 24 numarası, içinde hiç pembelik bulunmayan tam bir şeftali rengi. Bu yaz boyunca elimden düşmeyecek gibi. 

   Benim bu ara sıklıkla ve severek kullandığım ürünler böyleydi. Sizinkiler neler? 

2 yorum :

  1. burt's bees krem benimde kesinlikle favorim kuru tırnak etlerime tek çözümü onda buldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben simdi 3.'ye gectim sanirim, hayat boyu da alacakmisim gibi duruyor;)

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya