Clinique Pop Ruj / Poppy Pop

29 Nisan 2015 Çarşamba

    Merhaba, bugün yakın zamanda satışa çıkan Clinique Pop rujlardan birini anlatacağım. Benim en çok dikkatimi çeken iddiası, dudak bazı olarak da kullanılabilmesi ve pürüzsüz bir zemin sağlaması. Böyle bir iddiası var, fakat ne zaman bu renkte bir baz kullanmak isterim bilmiyorum.  


    Daha kullanmadan hoşuma giden ise, renkli ambalajı oldu. Pop rujların içi ne renkse, dışı da aynı renk. Normale göre daha ufak boyuttalar, Clinique markalı deneme boy ürünler gibi düşünebilirsiniz. 


    06 numaralı Poppy Pop, turuncu alt tonlu bir kırmızı. Turuncusu oldukça baskın. Bu yüzden, herkesin sevebileceği bir renk değil. Fakat ten ve dudak renginize uydurduğunuz takdirde, tam bir yaz rengi. 


    Yapısına gelecek olursak, gerçekten sürümü kolay ve iddia ettiği gibi nemlendiriyor. Diğer nemlendirici rujlardan farkı da, tek katta opak bir sonuç vermesi. Görünen renk, olduğu gibi dudağa geçiyor. Bu yönlerini çok sevdim. 
    Diğer yandan, Poppy Pop rengine özgü müdür bilmem ama, dudağıma mühürleniyor ve ben silene kadar çıkmıyor.  Bu yönünü sevip sevmeme konusunda kararsızım (renginden dolayı). 


    Ürün, Clinique tarafından Görkem'e gönderilmiştir. O da bu rengi kullanamayacağını düşünüp bana hediye etti. Tüm bu verilerin ışığında ;), daha günlük bir rengini almayı düşüneceğim bir yapıya sahipler. 
    Clinique Pop rujların bence en büyük eksisi ise, kesinlikle 74 tl'lik fiyatı. Şuradan diğer renklerini de görebilir, online olarak satın alabilirsiniz. 
    Siz Pop rujlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 

2 yorum :

  1. Bence kalıcı olması dudağa sabitlenmesi kesinlikle artı bir yön rengini de çok beğendim diğer renklerine de göz atacağım ve alacağım çok teşekkürler ♥

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya