Mac / Peach Blossom & Patisserie

22 Nisan 2015 Çarşamba

    Merhaba, bugün Mac rujlarımdan en çok kullandığım iki rengi birlikte anlatacağım. Peach Blossom ve Patisserie. 

    Mac'in kendi sitesinde iki renk için de pembe yazsa da, ben, bende nasıl durduklarını anlatacağım. 
    Peach Blossom; cremesheen serisinden, hafif ıslak bitişli bir ruj. Serinin özelliği, dudağı nemli tutması. Bu sebeple, kalıcılığı mat rujlar kadar tatmin edici değil. 2-3 saatte bir tazelemek gerekiyor. İçinde pembelik bulunduran, açık bir şeftali. Fakat benim dudağımda, pembeliği baskın oluyor. Rengini, tam olarak vermesi için tek kat yeterli.
peach blossom - patisserie
    Patisserie; lustre serisine ait bir ruj. Bu serinin özelliği, renklerin diğerlerine göre daha transparan olması. Lustre rujları sürdüğünüzde, kendi dudağınızın rengi de oluşacak renkte etkili oluyor. Kalıcılık açısından, diğeriyle aynı şekilde 2-3 saat ömrü olduğunu söyleyebilirim. Sitede, nötr pembe olarak açıklanmış olsa da, benim için tam bir şeftali rengi.
yukarıdaki peach blossom - aşağıdaki patisserie
    Bilekte çok farklı çıkmasalar da dudakta tamamen ayrı iki ruj oldukları belli oluyor. İkisi de, bitirince tekrar alacağım, günlük olarak severek kullandığım joker rujlarım. Özellikle Patisserie, şimdiye kadar kullandıklarım arasında favori Mac rujum. 
    Siyah, sade bir ambalaja sahip, çok fazla renk çeşitliliği olan Mac rujları, mağazalardan ya da şuradan 55 tl'ye satın alabilirsiniz.





1 yorum :

  1. Email hesabim gizemsackan@gmail.com en sevdigim ruj mac brave

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya