Mac / Viva Glam I Ruj

21 Nisan 2016 Perşembe

  Merhaba! Bugün ennn sevdiğim kırmızı ruju anlatıyorum. Keşfetmekte çok ama çok geç kaldığım bir renk, Mac'in Viva Glam 1'i. 


  Aslında kullananların çok sevdiği, kolay bir kırmızı tonu. Kullanmayanların henüz kendisini farketmeme nedeni ise; dışarıdan bakıldığında, verdiği net rengi tam olarak yansıtmaması.


  Kupkuru olmayan ama tamamen mat bitişli, her mat ruj kadar dudağı kurutan bir yapıda. Altına bir dudak nemlendiricisiyle rahatlıkla üstesinden gelinebilir. Adından da anlaşıldığı üzere, Viva Glam koleksiyonundan. Viva Glam, sürekli satışta olan bir seri.


  Kalıcılığı, benim için yeterli düzeyde. 4-5 saat yerinden kıpırdamıyor. Fakat daha sonra yemek yediğinizde, ortalardan yoğunluğu azalmaya başlıyor.


  En iştah verici kısma, renge gelecek olursak; aslında bir mavi-kırmızı. Ama içinde kahvelik barındırdığından, karşımıza çok tok bir kırmızı olarak çıkıyor. O kadar opak ve rengini o kadar güzel veriyor ki, dudağımda da aynı elimdeki gibi duruyor. Çoğu ten rengine yakışacağını düşünüyorum.


   Kısaca, göz makyajıyla uğraşmak istemediğiniz, cesur ama çok da göze batmayacak bir rujla yetinmek istediğiniz günler için ideal ruj diyebilirim.
Mac mağazalarından ya da buradan online olarak satın alabilirsiniz. (58 tl)
  Sizin en sevdiğiniz kırmızı ruj hangisi?

1 yorum :

  1. gerçekten daha önce hiç fark etmemiştim bu ruju rengi cidden çok güzelmiş hatta tam istediğim kırmızı bile olabilir :)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya