Rimmel London Dudak Kalemleri

4 Kasım 2015 Çarşamba

  Merhaba, bugün Rimmel London markasına ait iki adet dudak kalemi anlatacağım. Elimdeki renkler, 18 Addiction ve 24 Red Diva. 


    Bu sene dudak kalemlerini çoğu zaman ruj olarak kullanıyorum (çoğumuz gibi). Üzerine ruj süreceksem bile, dudağımı çerçevelemek yerine tamamını boyadığım için pek çok dudak kalemi alıyorum. Kısacası, dudak kalemlerini verimli olarak kullanmaya yeni başladım diyebilirim.


  Rimmel'in iki türlü dudak kalemi var. Bu yazının konusu olanlar, asansörlü serinin üyeleri. 18 numaralı, kahveliği baskın bir gül kurusu olan Addiction isimli kalem, 3-4 aydır benimle. Yapısını ve kalıcılığını çok beğendiğim için, kırmızı dudak kalemi aradığım bir gün, Anıl ve Görkem ile beraberdik. Anıl'ın hatırlatmasıyla 24 numaralı Red Diva'yı aldım.


  Aslında aradığım kırmızı tonu bu olmasa da, yumuşaklıklarını ve renk verişlerini sevdiğim için aldığıma pişman olmadan, severek kullanıyorum. Red Diva, bayrak kırmızısı değil, içinde pembelik bulunduran bir ton. Dış görünümüne aldanarak kıpkırmızı bir kalem beklemeyin.


   Bu kalemlerin, çabucak kırılabilme dezavantajı olsa da, kurşun kalem şeklinde değil de asansörlü olmaları; onları ruj olarak kullanmaya daha elverişli kılıyor. (kurşun kalem şeklindeki dudak kalemlerin kuruluğu ile karşılaştırıldığında)


  Yukarıdaki fotğraflarda farklı ışık altında, görünümlerini fotoğrafladım. Her dudakta farklı durduğu için dudağımda fotoğraflamaya gerek görmüyorum. Watsons'tan 12-13 tl gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.
  Önümüzdeki günlerde Golden Rose dudak kalemleri ile devam edeceğim. Sizin, Essence dışında, en sevdiğiniz dudak kalemi hangisi?  

3 yorum :

  1. bende flormarın 715 numaralı dudak kalemini çok beğenerek kullanıyorum buradaki 24 numara da güzelmiş :) bu arada bende bloğa beklerim

    YanıtlaSil
  2. Dudak kalemlerini ruj gibi kullanmak büyük rahatlık,makyaj çantasında az yer kaplaması da tercih sebebim.Renkleri çok güzel bir de dudakta yağ gibi kayıyorsa mutlaka denemeli :)

    YanıtlaSil
  3. emily 204 hem rengi hemde yapisini begenerek kullaniyrm

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya