"Anastasia Beverly Hills" ve "ColourPop" Likit Rujlar

20 Kasım 2015 Cuma

  Merhaba! Bugün, şu sıralar çok popüler olan likit rujlardan iki tanesini karşılaştıracağım. Daha doğrusu, iki farklı markanın iki farklı rengine, renk ve yapı olarak daha yakından bakacağız. 
  İlki, Anastasia Beverly Hills markasından Craft, diğeri ColourPop'tan Tulle. 
  İkisi de; tüm likit rujlar gibi, klasik dudak parlatıcısı ambalajında ve sünger uçlu aplikatöre sahip.       Ve, ikisi de 3.2 gr. 

colourpop tulle

  Craft, Anastasia markasının likit rujları arasında en koyu ve en canlı olanlarından biri. (yaklaşık 20 farklı renk var) Renk, içinde yoğun morluk ve vişnelik barındıran, kirli bir pembe tonu. Ancak pembe bir ruj gibi anlaşılmasın. Dudakta biraz daha koyulaşıyor. Bu iki markanın likit rujları, yapı olarak birbirinden çok ayrı.


  Anastasia Craft; kremsi, sürümü ve renk vermesi kolay, çok ince olmayan yapıda bir ruj. Kuruyup sabitlenmesi biraz zaman alıyor. Tamamen kuruyunca mat bir sonuç veriyor. Dudağı kurutmuyor. Oldukça kalıcı. (İnstagram'da "orjinaliburda" isimli hesaptan yanlış hatırlamıyorsam 85 tl gibi bir fiyata satın aldım)

colourpop ultra matte tulle

  ColourPop Tulle de, yaklaşık 40 farklı renk arasında en koyulardan biri. Yine sürümü kolay, pigmentasyonu oldukça başarılı. Anastasia'ya göre daha sıvı, sanki biraz daha su bazlı bir ruj. Bu sebeple, yapısının daha ince olduğu da hemen anlaşılıyor. Daha kısa sürede kuruyup matlaşıyor. Fakat Anastasia daha kremsi olduğu için dudağı kurutmazken, Colourpop daha sıvı olduğu için dudaktaki çizgileri belli ediyor. Dudağı kurutuyor. Tulle; içinde kiremitlik bulunan, kirli bir bordo. Benim dudağımda bordo gibi değil de, daha kahvemsi bir kiremit gibi duruyor. (Bu ruju da, Orjinaliburda'dan 40 tl gibi bir fiyata satın almıştım).


  Kalıcılık meselesine gelecek olursak; dudağımda neredeyse eşit süre kaldıklarını söyleyebilirim. Fakat yapı gereğince, Anastasia bir tık daha kalıcı olabilir. Colourpop'un daha sıvı olması, yiyecek-içecekle beraber sanki daha kolay akmasına neden oluyor gibi geldi bana. Fakat aradaki fark gerçekten çok küçük.
  Hangisini alacağınız konusunda kararsız kalırsanız; fiyatı dışındaki farkları belirttim. Umarım yardımcı olur.
  Siz likit ruj kullanmayı seviyor musunuz? Tavsiyeleriniz var mı?

3 yorum :

  1. Koku hassasiyeti olan biri olarak rujlarin kokulari da belirtilebilir bu tur yazilarda nacizane fikrim :) Likit rujlari normallerden daha cok sevmeye basladim bunlarin basinda the balm committed geliyor tavsiye ederim renk olarak begendim seftali-nude :) Note matte moist de matlasmayan likit rujlardan yapisi farkli kokusu mukemmel waffle gibi kokuyor :D

    YanıtlaSil
  2. Koku hassasiyeti olan biri olarak rujlarin kokulari da belirtilebilir bu tur yazilarda nacizane fikrim :) Likit rujlari normallerden daha cok sevmeye basladim bunlarin basinda the balm committed geliyor tavsiye ederim renk olarak begendim seftali-nude :) Note matte moist de matlasmayan likit rujlardan yapisi farkli kokusu mukemmel waffle gibi kokuyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belirgin bir kokusu varsa belirtmeye çalışıyorum. Teşekkürler.

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya