Mac / Dudak Kalemi "Boldly Bare"

3 Temmuz 2015 Cuma

  Merhaba! Bugün, ruj tazelemekten çok hoşlanmayan ya da dudaklarında mat görünüm severken aynı zamanda doğallıktan yana olanların çok seveceği bir dudak kalemini anlatıyorum. Mac Boldly Bare. 


  Boldly Bare, genelde Mac Kinda Sexy ruj ile bütünleşmiş bir kalem. Fakat, ben, ya yalnız başına ruj niyetiyle kullanmayı ya da şuradaki ruj ile beraber kullanmayı tercih ediyorum. Benim dudağımda Kinda Sexy ruj tek başına daha şeftaliyken, Boldly Bare'in üzerinde kahverengiye dönüyor. Bu çok istediğim bir sonuç değil.


  Renk olarak, içinde kahvelik barındıran, kirli bir şeftali. Yapı olarak; yumuşak olmayan ama rengini de güzel veren oldukça kalıcı bir kalem. Yaklaşık 6 saat renginin atmadığını söyleyebilirim. Bunun yanında evet, dudakları kurutuyor ama öncesinde bir dudak nemlendiricisiyle dudaklarınızı nemlendirirseniz, kadife matlığında hoş bir görünüm elde ediyorsunuz.


  Bitene kadar severek kullanacağım. Fakat bitince tekrar alır mıyım diye sorarsanız, daha uygun fiyatlı bir alternatifini bulamazsam, gözü kapalı alırım.
  Güncel fiyatını da verip, Mac mağazalarından ya da buradan satın alabilirsiniz diyecektim ama Mac'in web sitesinde kalemi bulamadım. Üretimden mi kalktı, bilginiz var mı? Boldly Bare kullanan ya da almayı düşünenlerin yorumlarını bekliyorum.

3 yorum :

  1. 20 Temmuz'dan sonra tekrar geliyormus canim stoklara. Amerika'da bile bitmisti butun stoklar ustelik.

    YanıtlaSil
  2. 10 temmuzda yeniden raflarda olacagini duydum :) uretimden kalkmis degil :D

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Gözde Hanım :)
    Türkiye'nin yeni alışveriş platformu buypasa.com yakında açılıyor. Dudak kalemleri ve diğer makyaj ürünleri inanılmaz indirimlerle sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya