Nars "Sun Kissed Look!" Set

1 Temmuz 2015 Çarşamba

  Merhaba, bugün Anıl ve Görkem ile ortak olarak elimizdeki Nars yaz setlerini anlatıyoruz. Etiketimiz her zamanki gibi #3urun3yorum. İnstagramda bu etikete bakarak önceki yazılarımıza da ulaşabilirsiniz. 
  Şimdi gelelim bendeki sete. İsmi Sun Kissed Look! İsmi bile yaz mevsiminin güzel enerjisini hissetmemize yetiyor. Öncelikle, setlerin hepsinin orjinal boy ürünlerden oluştuğunu söylemeliyim. 


 Nars Sun Kissed Look!' un içinde; bir adet dudak parlatıcı, bir adet oje ve bir tane de Nars'ın ünlü multiple stick' lerinden var.
   


  Nars Orgasm Oje (15 ml.): Setin içindeki oje, Nars'ın en ünlü allık rengiyle aynı ismi taşıyor. Orgasm, renk olarak Nars'ın en fazla ilgi gören renklerinden biri. Pırıltılı bir bitişe sahip. Aslında sedefli ama ojenın baz rengiyle sedeflerin rengi farklı renkte olunca, sim kadar dikkat çekici bir görünüm kazanmış. Somon zeminde, altın ışıltılar mevcut.


  Ojenin tırnağı tam olarak kapatması için 3 kat sürmek gerekiyor. Bu, renginden kaynaklı da olabilir. Çok zor kuruyor. Gerçekten son dönemde kullandığım en zor kuruyan ojelerden biri. 2 gün boyunca soyulmadı. Fakat 2. günün sonunda tırnak uçlarımda rengi açıldı ve ufak da olsa soyulmalar başladı. Bronz tene daha çok yakışacağını düşünüyorum bu rengin. Rengini çok çok beğenmedikçe Nars'tan bir daha oje almayı düşünmem. Ancak setle beraber indirimli fiyatıyla denemek isteyenler için iyi bir seçenek olabilir. 


  Setteki diğer iki ürün de, Orgasm dudak parlatıcı ve Maldives çok yönlü kullanım sunan stick formdaki aydınlatıcı/allık. 


  Nars Orgasm Lipgloss (6 ml.): Yine markanın Orgasm rengine has bir parlaklık veren dudak ürünü. Şeftali bazın üzerinde altın ışıltılar var. Bu dudak parlatıcının rengi çok baskın değil. Benim dudaklarımda yalnız başına uyguladığımda kendini çok fazla göstermiyor. Rengini anlamam için şeftali tonlarda bir ruj üzerine kullanmam gerekiyor. Böylece parlaklığı da tamamen ortaya çıkıyor. 
  Konu yapısına geldiğinde kendisinden çok hoşlanmadığımı söyleyebilirim. Çünkü dudakta gerçekten ağırlık yapıyor. Şimdiye kadar kullandığım en yapış yapış his bırakan dudak parlatıcı olmadığı gibi, en kremsi olan da değil. Yapışkanlık konusunda orta seviyede fakat, verdiği ağırlık dudaktan kısa sürede silmek istemenize yol açıyor. Bence sıcak havalar için pek konforlu bir durum değil. Yalnız gerek rengi, gerek de gözalıcı parlaklığı sebebiyle özellikle yaz akşamları bitirene kadar kullanacağım. 


  Nars Multiple "Maldives" (14 gr.): Setin en sevdiğim ürününü sona bıraktım. Nars'ın Multiple serisi; çok yönlü kullanım sunan, farklı renklerdeki, stick formlu ürünler. Allık, aydınlatıcı, ruj hatta far olarak bile kullanabilirsiniz. Tek bir ürün ile tüm yüzünüzü aydınlatabilir, kolaylıkla yaz akşamları için hazır hale getirebilirsiniz. Bendeki rengi Maldives. Işıltılı bir bronz tonu.


  O kadar kolay dağılıyor ki, en hassas yüzler bile parmakla dağıtırken kızarmayacak :) Gerçekten çok yumuşak, kremsi bir yapısı var. Asla yapış yapış olmuyor. Şimdiye kadar Chanel, Mac, Bobbi Brown ve Make Up For Ever'dan krem allık kullandım. En kolay dağılan Chanel'den bile daha iyi iş çıkarıyor diyebilirim. Islak-taze bir görünüm veriyor.  Beklediğimden çok daha fazla memnun kaldığım bir ürün oldu, Maldives. Zevkinize ya da ten renginize uygun herhangi bir rengini denemenizi ve yaz makyaj çantalarınızda bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederim. Set içinde içime sinen tek ürün de bu. Özellikle tatiller için çok pratik olacağını düşünüyorum. 

   Nars'ın özel yaz setlerini incelemek için Makyaj Trendi'nin buradaki sayfasına; direkt olarak "Sun Kissed Look!" için de şuraya tıklayabilirsiniz.

  Ayrıca, Anıl'ın Nars yaz setine buradan, Görkem'in Nars yaz setine ise şuradan ulaşabilirsiniz.








3 yorum :

  1. Nars Orgasm Lipgloss bana gloss'u sevdiren bir ürün oldu. Yorumunuzu okuyunca şaşırdım, yapılarımı farklı acaba. Kullandığım en hafif yapılı, silme hissi uyandırmayan tek glosstur. Bu seti almak istiyordum yorumunuz çok yön verici oldu ve vazgeçtim :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde gloss'ların hepsi ağır gelir bana, şimdiye kadar Mac cremesheen serisinden başka gloss sevemedim:) multiple stick çok güzel ama <3

      Sil
  2. renkler müthiş çok hoşlar

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya