Urban Decay / Revolution Lipstick "Naked"

12 Mayıs 2015 Salı

    Merhaba, son zamanlarda sıkça elimin gittiği bir ruju anlatıyorum bugün. Urban Decay, Sephora'ya geldiğinde hepimiz çok sevindik. Elimde far ve kalemlerinden zaten olduğu için, ruj ve kapatıcısını da denemek istedim. İşte bugünün konuğu, satışa çıktığı ilk gün aldığım,  Naked isimli o ruj. 


    Öncelikle dış görünümünden başlamak istiyorum. Çok şık, metalik bir ambalaja sahip. Satış fiyatı 65 tl. Bu fiyata satılan, farklı markadaki rujlarla karşılaştırdığımızda, dış görünüm olarak gerçekten 1-0 önde başlıyor.


    Renge gelecek olursak; Naked, orta tonlu bir nude-pembe. Hem çıplak dudak görünümü istediğinizde, hem de biraz da renkli olsun dediğinizde elinizin gideceği, joker bir renk. Ölü gibi göstermiyor. 'Ben buradayım' diye de bağırmıyor.  Sıcak alt tonlu olduğu için, pespembe rujları kendisine yakıştırmayanların da beğenebileceği bir renge sahip. 


    Yapısı hakkında biraz iyi, biraz kötü konuşacağım. İyi; çünkü, tek katta opak bir görünüme ulaşabiliyorsunuz. Mat ve nemlendirici özellikte. Kurutmuyor ve kalıcı. Kötü; çünkü, nemlendirici özellikte olup aynı zamanda da rengini yoğun biçimde vermesi, rujun ağırlaşmasına sebep olmuş. Dudağınızda kaldığı süre boyunca, orada olduğunu hissettiriyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama, ruj sürdüğünüzü unutmuyorsunuz. Fakat; rengi ve matlığı sebebiyle şu anda severek kullanıyorum. Bitince tekrar alacağımı düşünmüyorum. 
    Siz Urban Decay'den ruj denediniz mi, yapıları hakkında ne düşünüyorsunuz? 

6 yorum :

  1. Rengi beyaz tenliler için çok güzel :) harika duruyor!!
    bende bloğuma beklerim sevgilerle

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. rengi yüzünden almayı düşünürdüm ama yorumunuzu okuyunca vazgeçtim.
    ciddiolamiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Urban decay revolution lipsticklerin naked ve venom renkleri bende var ben özellikle nakedden renk ve yapı olarak çok memnunum. Geçen gün de naked lipglossun lovechild rengini aldım ve gerçekten çok memnun kaldım bu kadar beklemiyordum hatta. Çünkü dudak çizgilerini dolduruyor, çok nemlendiriyor ve hiç yapış yapış his bırakmıyor bir lipglosstan beklediğimden daha fazlası yani kesinlikle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  4. rengi çok güzel cidden. ama dudakta bahsettiğin hissi veren rujlara sinir olurum.

    YanıtlaSil
  5. Uzun süredir aklımda olan bir rujdu. Rengi tam istediğim gibi aslında ama daha hafif, ağırlık yapmayan dokudadır diye düşünmüştüm. Kararsız kaldım iyice :)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya