Sigma 3DHd Kabuki Fırça

5 Mayıs 2015 Salı

    Merhaba! Bugün, geçtiğimiz Aralık ayında, cloud10beauty'den aldığım bir fondöten fırçasını anlatıyorum. Sigma'nın bildiğim kadarıyla en son çıkan, 3 boyutlu fırça serisinden biri olan, 3DHD Kabuki fırçası, alıştığımız fırçalardan biraz farklı. 


    Kılları yumuşacık ve klasik kabuki fırçalar gibi sık olsa da, şekil itibarıyla diğer fırçalardan sıyrılıyor. Ortaya doğru sivrileşen, ters bir 'v' harfi gibi biçimlendirilmiş. Bu sebeple, sonuçtan memnun kalmanız için, öncelikle elinizin alışması gerekiyor. 


    Sıvı ya da krem herhangi bir ürünü uygularken, diğer ucu düz veya yuvarlak fırçalar gibi hareket ettiremiyorsunuz. Ortasında çatı gibi bir sivrilme olduğundan, tıpkı badana yapar gibi, katlar arasında fırçanın yönünü de değiştirmek gerekiyor. İnşallah anlatabilmişimdir :) 


    Çizgilenme, kullandığınız ürüne bağlı olsa da ben, elimdekilerle böyle bir problem yaşamadım. Ürünü, tam istediğim gibi, dalgalanma yaratmadan eşit olarak yaydı. Yıkanma ve kuruma aşamasına gelirsek, diğer fırçalardan daha yavaş ya da daha hızlı kurumuyor. Çoğu kabuki fırça gibi, akşam yıkadığınızda sabaha kurumuş oluyor. 


    Siyah, beyaz ve pembe olarak 3 rengi var. Yurtdışı alışverişine yanaşmazsanız, Kozmela.com 'da satılıyor. Fakat, fiyatına bakmak için siteye girdiğimde stokta olmadığını gördüm. Zaman zaman güncellendiği için, arada kontrol edebilirsiniz. 
    Sizin en son denediğiniz fondöten fırçası hangisi? 

4 yorum :

  1. Ben hala bir fondöten fırçası edinemedim parmaklarım bana bu konuda yardımcı oluyor. Uygun fiyatlı performans da iyi bir fondöten fırçası önerebilir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Real techniques kullanıyorum ben ve alırken baya bi tereddüt etmiştim fiyatından dolayı. ama gratis indirimine denk gelebilirsen (ki yakında anneler günü indirimi var) gayet makul bi fiyata düştüğünü söyleyebilirim. Ben expert face brush'ı 21 liraya almıştım. Kimine göre ucuz kimine göre pahalı, ben öğrenciyim o yüzden bana da pahalı :) Ama her kuruşu hak eden bi fırça. Denemeni öneririm :)

      Sil
    2. Evet uygun fiyatli en guzel firca expert face brush. Ben de severek kullaniyorum. Ya da buffing brush, ama o setle geliyordu tek satilmiyordu galiba.

      Sil
  2. F80 isteyenler icin iyi bir alternatif arada cok buyuk bir fark yok ama ben 3d kabuki derim yinede daha tok bir s9nuc veriyor ^^ ♡ Kesinlikle uygulamaya alisinca isler degisiyor . Bu sene yurt disi alisverislerinde cok sanssizdim her sey takildi gümrükte ben de risk almayıp kozmeladan aldim . Gule gule kullan cok guzel bir detay yazisi olmus: ))

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya