Mac / Charcoal Brown Far

14 Mayıs 2015 Perşembe

    Bugün, Mac'in mat bitişli, Charcoal Brown isimli farını anlatıyorum.


    Ben genelde kaşlarım için, kalem kullanıyorum. Farın daha doğal sonuç vereceğini ve kaşlarda dökülme problemi yaratmayacağını bilsem de, kalem kullanmak daha pratik geliyor. Fakat, gerçekten yeterli zamanım varsa, uygun renkteki farlara başvuruyorum.


    Charcoal Brown 'ı doğrudan kaş farı olarak aldığım için, tekli olarak almayı tercih ettim. Renk, orta-koyu arası, içinde bozluk bulunan bir kahverengi.  Sıcak alt tonlu olsa da içinde bariz bir biçimde kızıllık içermiyor. Çok çok koyu renk kaşlarınız yoksa, esmerlere kaş için genelde bu rengi öneriyorlar. Yapısı çok yumuşak değil, Mac'te (benim denediğim kadarıyla), koyu renklerin yapılarında bu özelliğe sıkça rastlanıyor. Yani kremsi bir yapısı yok. Oldukça sert bir far.


    Elbette, sadece kaş doldurmak için de kullanmıyorum. Göze derinlik verirken, en koyu ton olarak en dışa kullandığım da oluyor, eyeliner şeklinde kirpik diplerine sürdüğüm de. Kısaca, genel olarak memnun olduğum bir far. Mac mağazalarından ya da şuradan tekli farları 55 tl'ye satın alabilirsiniz. Refill olarak almak isterseniz de fiyatları 40 tl. 
    Sizin hem kaşlarınız hem de göz makyajınız için kullandığınız joker farlarınız var mı? 


7 yorum :

  1. Yazın için teşekkür ederim . Bloğunu severek takip ediyorum. Yertemiz bembeyaz bir sayfa çok hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ben kaşlarımı doldurmak için the balm'ın autobalm'daki açık kahve rengini kullanıyorum. Kalem kullanmayı hiç denemedim. Döküyormuymuş gerçekten? İlk kez duyuyorum.
    Blogunu çok severek takip ediyorum iyi ki karşılaşmışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bastirarak uygulayinca dokuyormus :( cok tesekkur ederim, cok sevindim ;)

      Sil
  3. Bu ürünü bana kaş doldurma işlemi için tavsiye etmişlerdi ama bir süredir mağazalarda bulamıyorum, gerçekten güzel bir kahve tonu.

    YanıtlaSil
  4. Sizi severek takip ediyorum google plustan ins bu blog sayiliodr tam anlamiyorum cunku ardaki farki :) cok hos bilgiler veriyosunz tskler gercekten buarada cekilisinize katilmistm yorum ve mail brakti
    google + dan sizi gakip etmek yeterlimi ? Sevgiler fatma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogun ana sayfasinda sag tarafta asagi inerken, blogu takip edenler diye bir bolum var ya ordan takip etmek yeterlidir, google + 'a gerek bile yok. Cok tesekkurler ayrica:)

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya