Clinique / Line Smoothing Concealer

21 Mayıs 2015 Perşembe

    Merhaba, göz altı kapatıcısı makyaj çantamda olmazsa olmaz ürünlerin başında geliyor. Başka hiçbirşey kullanmasam da sadece kapatıcı yardımıyla kendimi daha iyi hissediyorum.
Clinique Line Smoothing, benim yıllardır kullandığım, bitirdikçe de aldığım bir ürün.


    8 gr.'lık likit yapıdaki bu ürün, klasik, fırçalı aplikatörle geliyor. Kimileri bunu pek hijyenik bulmasa da ben sadece kendim kullandığım için bir problem görmüyorum. Bendeki rengi 02 light.  Kapatıcılığı için, tama yakın orta diyebilirim. Bunu kullandığım zaman, yapısı çok ince olmadığından, çoğu zaman corrector'a ihtiyaç duymuyorum. Yoğun kapatıcılıktaki her ürün gibi, çok olmasa da, göz altlarını kurutuyor. Fakat, bir Mac ProLongwear ya da Estee Lauder Double Wear kadar değil.


    Çizgi ve kırışıklıklara dolmadığını, pürüzsüzleştirerek daha genç bir görünüm kazandırdığını iddia etse de, ben böyle bir sonuç gözlemlemedim tabi ki. Benim için, o özellikleri taşımayan klasik bir kapatıcıdan farkı yok.


    Line Smoothing'i fırçayla da uyguluyorum ama en fazla parmağımla uyguladığımda sonuçtan memnun kalıyorum. Hergün bu kapatıcıyı kullanmasam da, verdiği kapatıcılık ve aydınlık görünüm sayesinde, elimde her zaman bulunmasını istiyorum. Clinique markasının satıldığı kozmetik dükkanlarından ya da online olarak şuradan 69 tl'ye satın alabilirsiniz.

6 yorum :

  1. ama bunu gözaltınızda görelim lütfen... Bilekte görmenin pek bir faydası yok maalesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili "Neşeli Zebra" , her fotoğrafın altına aynı şekilde yorum bırakacağınıza, size bir fayda sağlamayan blogu bir daha okumazsınız olur biter. Sevgiler.

      Sil
  2. bu kapatıcı beni çok yaşlı gösteriyor :( airbrushdan ise daha memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kurutuyor ya biraz ondan di mi, airbrush hic kullanmadim ama bana hafif kalir o herhalde

      Sil
    2. ciddi morluk sorunu varsa corrector gerekir sanırım. ama bana yetiyor. pek morluklarımı takmam ben

      Sil
  3. bende yıllardır kullanıyorum farklı ürünler denedim ama bu daha doğal hissettiriyor kendimi

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya