Rimmel / Brow This Way Kaş Maskarası

3 Aralık 2015 Perşembe

 Merhaba, bugün bir kaş maskarası anlatıyorum. Bu ürün şu an bitmek üzere ama bitince tekrar alır mıyım? Şimdi yakından bakalım;


  Brow This Way de, klasik kaş maskaraları gibi ucunda minik fırçası olan bir aplikatöre sahip. Yanlış hatırlamıyorsam 3 rengi satışta. Bendeki rengi, 002 Medium Brown. Her ne kadar orta kahverengi diye geçse de, benim koyu renk kaşlarımda gayet doğal bir sonuç veriyor. Kızıllık içermediği sürece, kaşımdan 1 ton açık kahverengileri tercih ediyorum. Çünkü esmerler bilirler ki, birebir aynı renk kullandığınızda ifadeniz olduğundan çok daha sert görünüyor :)
  Fakat tekrar belirtmeliyim ki, açık dediysem, sadece bir ton ve kızıllık içermemesi şart.


  Yapısına gelecek olursak, kaşları sabitlemede oldukça başarılı buluyorum fakat kuruyunca sertleştirdiğini söylemeliyim. Yazısını şurada yazdığım Bobbi Brown kaş jeline göre biraz daha fazla sertleştiriyor. Ancak ben, kalem ya da far sonrası; kaşlarımı doldurmak değil, sadece sabitleştirmek için kullandığımdan az miktarı yeterli geliyor. Böylece, sertleştirme dezavantajını en aza indirmiş oluyorum.


  En sevmediğim yanı, geniş fırçası. Benefit'in ya da Bobbi Brown'ın aynı tür ürünlerine göre, fırçası oldukça büyük. Bu da kaşların ince yerine geldiğinizde, daha dikkatli davranmanız konusunda sizi uyarıyor ve pratiklikten uzaklaştırıyor. Sadece bu nedenle de, tekrar alacağımı sanmıyorum. Bu eksisini görmezden gelirseniz, hem uygun fiyatı hem de kalıcılığı yönünden rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir ürün. Watsons mağazalarından 15-20 tl gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. 
  

4 yorum :

  1. Güle güle kullan canım çok güzel bir yazı olmuş:*

    YanıtlaSil
  2. Yorum yazmayı seviyorum senin bloguna :) neden bilmiyorum ama çok mutlu oluyorum yazılarını okuyunca :) Moda markasını hiç duydun mu Gözde? İnanılmaz bir performansı var fırçası benefit gimme brow gibi renk olarak içinde kızıllık bulundurmuyor ve inanılmaz uygun fiyatlı bana hediye edilen bir üründü performansını görünce çok şaşırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dusuncelerin icin tesekkurler <3. O markayi hic duymadim :/

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya