Alışveriş 4 / Sephora, Loccitane, Inglot

17 Aralık 2015 Perşembe

  Merhaba! Bugün, okumayı en sevdiğim konulardan biriyle ilgili yazıyorum. Son dönemde yaptığım birkaç alışverişten bahsedeceğim. 
  Geçtiğimiz günlerde Ayça ile (farfarella.com) Nişantaşı'na gittik. İlk hedefimiz City's içindeki Inglot standına uğramaktı ama önünden geçerken ilk olarak Loccitane'ın aklımızda olan ürünlerini almak istedik. 


  Yeni satışa çıkan ve limitli bir seri olan ballı ürünlerden, vücut kremi ve duş jeli satın aldık ikimiz de. Bu seriyi stoklar bitmeden mutlaka koklamanızı öneririm. Yedeklemeyi düşünüyorum şu an.
Vücut kremi %10 shea yağı içerdiği için kış mevsiminde kuru vücutlara iyi gelecektir. Duş jelini de tamamen kokusuna destek olsun diye büyük bir hevesle sepete ekledim. Kasa yanında duran ve alışverişin yanında 15 tl'ye gelen, teneke kutulu, üçlü, mini el kremleri de sevdiğim kokulardan oluştuğu için almamak olmazdı :)

Loccitane ballı vücut kremi

  Inglot'a uğradığımızda hayal kırıklığı yaşadık çünkü City's içindeki marka, mağaza değil de kiosk şeklinde olduğu için fırçalar oraya gelmemişti. 6 SS başka bahara kaldı :( Sırf elimiz boş dönmemek için birer parça aldık.

inglot dudak kalemi

  Ben en sevdiğim ve en çok kullandığım pembe-şeftali arası bir tonda dudak kalemi aldım. Asansörlü, yanında kalemtraşıyla geliyor. Birkaç defa kullandıktan sonra ayrıntılı yazısnı yazacağım.
Mac'ten ucuz olmasını beklerken, 56 tl'lik fiyatı şaşırttı.

757 Rose fusion

  Gelelim Sephora kısmına: Mail gelen Black kart sahiplerine, 3 ürün ve üzeri alışverişlerde %20 indirim uygulanıyor. Kampanya 31 Aralık'a kadar geçerli sanırım.
  Chanel'in kış koleksiyonunda olup, 1-2 haftadır hiçbir mağazada bulamadığım 757 Rose Fusion ojeyi, İstinyePark'ta bulunca hemen sepete attım.
  Görkem ve Anıl'ın aylardır övdüğü Chanel Le Volume maskarayı da indirim fırsatım varken almak istedim.


  Sephora'ya gitme sebebim olan ve ablamın tavsiyesiyle keşfettiğim Givenchy'nin 103 numaralı mat ruju aldığım ikinci ürün. Tesadüfen, ilgili çalışanlara rastladım ki, rujun bir de mini boy maskara hediyesi olduğunu söylediler. Şimdiye kadar hiç Givenchy maskara kullanmamıştım, denemiş olacağım.


  Son olarak da, aylardır, evde çokça kapatıcı stoğum olduğundan almayı ertelediğim Nars Radiant Creamy Concealer'ı aldım. Bendeki renk Medium 1. İnşallah beğenirim ve inşallah doğru rengi alabilmişimdir :)

  Benim alışveriş detaylarım böyleydi. Siz son dönemde neler aldınız?

1 yorum :

  1. Wet n Wild dan tekli bir far aldım kozmetikte kendimi durdurmaya çalışıyorum 😣

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya