Maybelline / Color Sensational Dudak Parlatıcı ( Cashmere Rose )

26 Ağustos 2015 Çarşamba

  Merhaba. Bugün, Maybelline'in Color Sensational serisinden bir dudak parlatıcısı anlatıyorum. Bendeki rengi, 105 numaralı Cashmere Rose. Alışık olduğumuz, klasik bir ambalajla geliyor. 6,8 ml.


  Renk, içinde turunculuk barındırsa da dudağa kibar bir şeftali tonu olarak geçiyor. Yapısı saydama yakın. İlk katta rengini fazla vermiyor. 2-3 kat uygulandığında anca rengini veriyor fakat yine de tam opak bir bitiş sağlamıyor. Benzer renkte bir ruj üzerine uygulandığında rengi daha çok ortaya çıkıyor. Portakallı şeker/sakız gibi kokuyor. Dışardan bakıldığında içinde ışıltılar görünse de, dudakta belirgin durmuyorlar. En önemlisi, renk silindiği zaman geriye simler kalmıyor. Dikkatle bakınca 1-2 parlak zerrecik anca görmüşümdür.
 

  Yapısına gelecek olursak, çoğu pahalı dudak parlatıcısına göre daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Parlatıcıların en sevmediğimiz özelliği olan, yapış yapış bir his bırakmaları, bu seride (en azından bu renkte) yok denecek kadar az. Nars'ın gloss'larına göre açık ara önde bir kere. Ondan eminim. Dudakları nemlendiren yumuşak, hafif bir yapıları var. Tabi renk belli olsun diye sürmeyi abarttığınızda, ilk dakikalarda; alt ve üst dudak arasında bir köprü oluşuyor konuştukça :) Onun önüne,  fazlalığı silerek geçebiliriz. Maybelline standı olan heryerden temin edeilirsiniz. 20-25 tl gibi bir fiyatı var.
  Şu ana kadar yapısını en sevdiğim parlatıcı serisinin, Mac - Cremesheen olduğunu söyleyebilirim. Çok yakın zamanda o seriden de bir rengi anlatacağım.
  Sizin dudak parlatıcılarıyla aranız nasıl?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya