The Balm / "Mai Billsbepaid" Ruj

21 Şubat 2016 Pazar

  "Mai Billsbepaid", The Balm markasının en açık renkli ruju. Hakettiği değeri göremeyen nude'lardan. "the balm" kustuğumuz şu günlerde, yazısını yazmadığımı farkedip, arşivde fotoğrafını bulunca, blogda da yazısı bulunsun istedim. 


  Yanlış hatırlamıyorsam geçen kış, Görkem bize bu ruju aldığını ve çok beğendiğini, mutlaka bakmamız gerektiğini söylemişti. Birkaç gün içinde Anıl da ben de renge karşı koyamamış, koleksiyonumuza ekleyivermiştik.
  Renk, tam anlamıyla bir çıplak dudak rengi. Hem de çok kibar, pembemsi bir nude. Benim günlük olarak değil ama, koyu göz makyajlarıyla kendime yakıştırdığım bir ruj. Çünkü göz makyajı yapmadıysam, benim için fazla açık. Fakat günlük olarak da kendine yakıştıranlar olacaktır.


  Fotoğrafta da belli olduğu gibi; ıslak bitişli, sürümü kolay, kalıcılığı düşük seviyede olsa da renginin memnun ettiği bir ruj almak isterseniz, Mai Billsbepaid'e bakabilirsiniz. Kapağını açar açmaz sizi karşılayan fakat sürdükten kısa bir süre sonra uçan mentol kokusunu da unutmamak gerek.
  <3

1 yorum :

  1. Rengi çok hoş. Bu rujdan haberim yoktu. The Balm'ın rujları kötü kokuyor diye renklerini incelememiştim. Önceden mentol kokmuyordu belki yapıları değişmiştir. Bu renge bakacağım kesinlikle. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya