Golden Rose / Yeni Ürünler

22 Şubat 2016 Pazartesi

  Geçtiğimiz günlerde, Golden Rose'dan bir paket aldım. Bu yazıda, yeni çıkan ürünlere ve renklerine yakından bakalım istiyorum. 
  İlk fotoğrafta, "Ice Chic" ojelerden 4 renk var. İlki dışında diğer 3 renk en sık sürdüğüm oje renkleri zaten. Yapılarını merak ediyorum. Fırçaları ince değil. Numaraları soldan sağa; 18,39,41 ve 43
Her birinin satış fiyatı 4,90 tl. 


  İkinci dörtlü, son dönemde hayli popüler olan likit mat rujlardan oluşuyor. Soldan sağa numaralar; 5,9,10 ve 11. İlk denemede yapılarını sevdim, her likit ruj gibi elbette kurutma yapıyorlar fakat ColourPop kadar değil.


  10 numara, içinde yoğun lilalık barındıran, açık bir renk. İçlerinde en farklı olan da o.
Aşağıda elimin üzerinde, 5 ve 11 numaralar var. 5 numara, renk olarak, şuradaki Anastasia'ya benziyor. Satış fiyatları 16,90 tl.


  Spf 25 içeren, "Sheer Shine" rujlar ise, neredeyse hiç renk vermeyen, baharda sür-çık şeklinde kullanılarak her kıyafete ya da makyaja uydurulabilecek rujlar. Renkler; 9,12,25 ve 32. Bu serideki her rujun satış fiyatı ise 12.90 tl. 


  Yapıları pek çok pahalı muadiliyle yarışacak kadar başarılı olan mat kalem rujlardan ise, 21 numrayı göndermişler. İçinde bolca kiremit tonu olan bir kahve-şeftali. Bunu gerçekten çok çok sevdim. Satış fiyatı 12,90 tl.




   Tüm ürünler bu kadardı. Ojeleri de rujları da kullanıkça instagramdan anlık olarak paylaşmaya devam edeceğim. Hala takip etmeyen varsa, instagram ismim "makeuphints".
Ürünleri incelemek için, golden rose'a online olarak buradan ulaşabilirsiniz.


1 yorum :

  1. Golden Rose nin kalem rujları çok iyi bu arada golden Rose de kendiniyenileyen kervanına katıldı.

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya