2015 Favorileri

7 Ocak 2016 Perşembe

  Merhaba! Bugün, 2015 yılının favorilerini yazacağım. Birkaç aylık değil, yıl genelinde en çok neleri severek kullandıysam onları ekledim listeye.
  Toplu görünüm aşağıdaki gibi; 


  Kuru ciltli ve çook kuru elleri olan bir insan olarak her kış egzamanın kıyısından dönerim. Bunu da Bioderma Atoderm PP Baume ile başarıyorum. 2015'in ilk ve son aylarında, soğuk havalarda benim en büyük yardımcım bu krem. Aslında 200 ml'lik bir vücut kremi ama ben en çok ellerimde egzama başlangıcını hissettiğimde kullandığım için 1 sene idare ediyor, azıcık bir miktarı da yeterli.
  Clarins peeling, alternatiflerini denesem de tekrar geri döndüğüm bir ürün. Karşılaştımalı bir yazı yazacağım denediğim peelinglerle ilgili.
  Mac Pro Longwear göz altı kapatıcısı, sene boyunca en severek kullandığım kapatıcı oldu. Zaten bu 2. alışım.
  Nars transparan pudra, hala favori sabitleme pudram. Fakat peşpeşe 3 tane bitirdiğim için biraz sıkıldım. Arayıştayım. Ayrıntılı yazısı burada.
  Nars renkli nemlendiricinin bendeki rengi, Finland. Yazısı burada.

nars pure radiant

  Sigma F50, fondöten başta olmak üzere birçok ürüne uyum sağlayan fırça. Benim vazgeçilmez bronzer fırçam.
  Sigma E35, beyaz kıllı bir far dağıtma fırçası. Doğal bir görünüm için elimin ilk gittiği fırça, Tapered Blending.
  Ysl Touche Eclat fondöten, elimde olan fondötenler arasında en sevdiğim. Havaya ve bulunduğum ortama göre alternatiflerini deneyip sevmiş olsam da, bir tane seçme hakkım olsa Touche Eclat derdim. Bendeki renk, BD20 ve yazısı şurada.
  Bu sene birçoğumuz için tam olarak aydınlatıcı senesiydi :) Pek çok markadan, birçok aydınlatıcı denedim. Ancak yine bir tane seçecek olsam, bu, yanında bronz pudrası da olduğu için Charlotte Tilbury Filmstar Bronze&Glow palet olur.
  2015, benim dudak kalemlerine alıştığım yıl oldu. Çoğu zaman ruj olarak kullanıp, kalıcılıklarından da çok memnun kaldım. En sevdiğim birkaçını fotoğrafta görebilirsiniz. Hepsinin yazısı blogda mevcut. Nars Waimea için buraya tıklayabilirsiniz.

touche eclat

  Ojede açık renkleri kendime yakıştırmıyorum. En sevdiğim ise kesinlikle kırmızı ve tonları. Yakıştığını da söylüyorlar :) Özellikle yaz mevsiminde mavi, mor ve turkuaz tonları da kullanıyorum ama bu yıl hiç sürmediğim kadar sık, kırmızı oje sürdüm. En sevdiğim kırmızı ojelerden yalnızca birkaçı (!) aşağıda.
  Listeye bir de aksesuar eklemek istedim çünkü gerçekten bu sene, bu bileklikleri kolumdan neredeyse hiç çıkarmadım. Kıyafetime hangisi ya da hangileri uyuyorsa severek taktım. Yine en çok kullandığım birkaçını fotoğrafladım. Markaları İnciden. Şuradan inceleyip, satın alabilirsiniz.

red nails

  Uzun bir yazı oldu ama yıl genelindeki favoriler böyleydi. Okuduğunuz için teşekkürler.
*Tüm ürünler benim tarafımdan alınmış olup, hiçbiri firma gönderisi değildir.
Sizin 2015'te en çok kullandığınız ürünler nelerdi?

1 yorum :

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya