Maybelline ColorSensational Rujlar ( 930 ve 715 )

4 Aralık 2015 Cuma

  Merhaba, haftanın son gününde çoğumuzun karşı koyamayacağı bir kategoriden, rujlardan bahsedeceğim. Bu bir karşılaştırma yazısı değil ama, iki ruja aynı anda daha yakından bakacağız. 
  

  Maybelline markasına ait ColorSensational serisinden, 930 ve 715 numaralı rujlar, bugünün konusu. Bu iki rujun, yapıları ve verdikleri sonuç tamamen farklı.

maybelline 715

  930 Nude Embrace, mat bitişli fakat dudağı kurutmuyor. Kupkuru, sert matlardan değil. Renk, adından da anlaşılabileceği gibi; doğal, dikkat çekmeyen bir çıplak dudak rengi. Ölü gibi göstermiyor. (Fotoğraflarda, elimin üzerinde sol tarafta.)  Koyu göz makyajlarıyla da, çok renkli bir sonuç elde etmek istemediğimiz zamanlarda çoğu makyajla da uyum sağlıyor.


   715 Choco Cream, nemli bir bitiş sağlıyor. Yarı ıslak diyebilirim. 930 Nude Embrace'e göre daha açık bir ton. Dolayısıyla, en fazla koyu göz makyajlarına yakıştırıyorum. Günlük olarak kullanmak için ise, gözlerde olmasa bile en azından allık olarak daha canlı renkler tercih etmem gerekiyor. 715, içinde pembelik bulunduran bir nude. Esmerlerde, koyu göz makyajı dışında kullanıldığında biraz ölü dudağı etkisi verebilir.


  İki ruj da kendine has bir kokuya sahip. Mat bitişli olan 930, klasik Maybelline rujlar gibi kokuyor. Rahatsız etmiyor. Zaten sürdükten sonra kokuyu hissetmiyorum. Fakat 715 Choco Cream'in, daha şekerli ve daha ağır bir kokusu var. Beni rahatsız edecek kadar çok kokuyor, sürerken. Bu sebeple de elim pek gitmiyor.


  Markaları ve dış görünümleri dışında, diğer ortak yönleri de ne yazık ki kalıcılıklarının çok başarılı olmaması. Fakat zaten doğal tonlarda oldukları için, dışarda da tazelemeye müsaitler. Uygun fiyatları da, bu negatifliği örtmeye yetiyor. Watsons, Gratis, Boyner gibi mağazalardan hatta bazı Migros'lardan bile satın alabilirsiniz.
  Maybelline markalı rujları incelemeye devam edeceğim. Sizin önerileriniz var mı?
 

3 yorum :

  1. Numarasını unuttum ama Wooden brown rengi çok güzel bu indirimde aldıklarımdandı

    YanıtlaSil
  2. Urban decay naked 3 teki farlara uygun ruj numarası söyler misiniz

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya