Alışveriş 3

3 Eylül 2015 Perşembe

   Merhaba! Bugün, Anıl ve Görkem ile ortak yazılarımıza geri dönüyoruz! Ve konumuz, tabi ki alışveriş :) Eski yazılara, instagramda #3urun3yorum etiketine bakarak ulaşabilirsiniz.
  Benim alışverişim Mac online ve İdaKew'den ibaret. Şimdi gelelim detaylara:


  Öncelikle, biten kapatıcımın yerine yine aynısını alarak işe koyuldum. Pro Longwear Concealer. Bendeki rengi NW15. Gerçekten kapatıcı bir ürün arıyorsanız, bakın derim. (9 ml.,72 tl)
  İkinci olarak; yine bitirip tekrar aldığım bir ürün, Penultimate Likit eyeliner. Kalem şeklinde. Keskin bir hat istediğimde severek kullanıyorum. (63 tl)


  Sepete attığım diğer ürün tabi ki bir ruj! Modesty, Mac'in kendi sitesinde nötr pembe olarak açıklanmış fakat öyle pespembe bir ruj değil. Benim çoğu makyajıma uyum sağlayabilecek bir renk. Cremesheen bitişli, yani nemli bir sonuç verse de opak görünüm sağlıyor. (58 tl)


  Göz ürünlerine gelecek olursak; iki far bir de boş palet satın aldım. Dörtlü boş palet; klasik, şeffaf kapaklı bir ambalaj. (24 tl) 
  Seçtiğim farları refill olarak almayı tercih ettim, çünkü evdeki Mac farlarla yeni bir düzen oluşturmaya çalışıyorum. Bir tanesi daha önce de kullandığım; bronz sedefli, altın-mürdüm yansımalı bir kahverengi olan Sable. (43 tl). Yukarıdaki fotoğrafta, sağdaki renk. 
  İkinci farım ise, sitede güçlü çikolata kahverengi olarak açıklanmış olan, Handwritten. (43 tl) Yukarıdaki fotoğrafta, soldaki renk. 
  Elimdeki tüm Mac farlarla ilgili ayrıca bir yazı yazacağım için, şu anda ayrıntıya girmiyorum. 


  Son olarak, online olarak satın aldığım bir ürün daha var. O da İda Kew markasına ait, kuru ciltler için önerilen Besleyici Yüz Toniği. (Tonik 52 tl, Kargo 8 tl) Evde toniğim kalmadığı için fotoğrafı çektikten sonra birkaç kez kullandım. Ve yorumumu yazmak istiyorum; baskın bir kokusu var. Bitkisel olduğunu anlıyorsunuz fakat kötü olmasa da kokusu gerçekten çok yoğun. Bunun yanında, yanaklarımın merkezinde, her sürdüğümde kızarıklık yarattı ve bu kızarıklık neredeyse 7-8 saat geçmedi. Bu yüzden kendisini kullanamaycağım. Kısa yazısını da böylece yazmış olayım:)

  Benim alışverişimin detayları böyleydi. Görkem'in alışverişine buradan, Anıl'ın alışverişine ise şuradan ulaşabilirsiniz.

1 yorum :

  1. güle güle kullan aldıklarını ruja bayıldım :)

    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya