Biten Ürünler / 3

29 Temmuz 2015 Çarşamba

  Merhaba, sıcakların iyice bastırmasıyla bloga çok uzun bir ara vermiş oldum. Yine de kendimde enerji buldukça yazmaya çalışacağım. 
  Bu geri dönüş için en güzel başlık, "bitenler" olacak kuşkusuz :) Son dönemde, bitenler de mevsime uydu diyebiliriz. Neredeyse hiç renkli kozmetik bitiremiyorum. 

  • The Body Shop Mango Body Butter: Yazın çok yoğun kremler hiç çekilmese de, cildim kuru olduğu için, duş sonrası en azından dirseklerime ve bacaklarıma birşeyler sürme ihtiyacı hissediyorum. Tbs Mango da, şeftali ve benzeri kokuları sevdiğim için, beğenerek kullanıp bitirdiğim bir ürün oldu. Kokusu yoğun, hemen uçmuyor. Nemlendiriciliği çok iyi. 
  • Neutrogena Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici: Sürekli yedeğini bulundurduğum emektar göz temizleyicim. Fiyat/performans oranı çok iyi, bence. 
  • Bioderma Sensibio H2O: Misel sular hakkında artık çok da konuşmaya gerek yok herhalde. Göz makyajı dışında tüm makyajımı temizlediğim, tekrar tekrar aldığım su. 
  • L'occitane Shea Fresh Face Water: Geçen seneden kalmış, bu ay yarısından azıyla devam ettiğim bir tonik. Sanırım yüzü nemli tutmak ve serinletmek için de sıkılıyordu. Spreyli bir şişesi vardı. Vardı diyorum çünkü link vermek için kendi sitesine baktığımda ürünü bulamadım. Ya şişesi değişmiş, ya üretimden kalkmış. Yapış yapış bir his bıraktığını, kesinlikle temizlik hissi vermediğini söyleyebilirim. 
  • Bath & Body Works "Winter Cranberry" Köpük Sabun: Her çeşidini denediğim, yapılarını, temizlemelerini, kurutmayışlarını sevdiğim BBW sabunlardan, bu kez denediğim oldukça tatlı bir kokuydu. Bu yüzden mutfakta kullandım. Sevdim ama benim için biraz fazla tatlıydı, tekrar alacağımı sanmıyorum. 
  • Nuxe Brightining Program SPF 30: Bu da geçen seneden kalan 30 faktörlü bir yüz koruma kremi. Yapısı akışkan olduğu için, kolayca emiliyordu ancak beyazlık bir türlü tam geçmiyordu. Tekrar almam. 
  • Parmex Aseton: Tekrar tekrar aldığım en güzel aseton. 
  • Ysl Volume Effet Faux Cills Maskara: Çok severek kullandığım, düz ve kısa kirpiklerimi en çok "birşeye benzeten" rimellerden biri. Sonlara doğru sıkıldığım için, yakın zamanda tekrar almayı düşünmüyorum. 
  • Essence Oje Düzeltici Kalem: Rastladıkça yenisini aldığım, pratik bir oje düzeltici. Elzem mi?, değil. Ama kullanışlı. 
  • BBW Japanese Cherry Blossom: Artık almayanı dövdükleri meşhur japon kiraz çiçeği kokusu. Çiçek kokularını sevmediğim için şimdiye kadar kullanmamıştım ama Bath&Body Works markalı olanların çiçek kokusu değil tatlılığı baskın olduğundan hoşuma gitti. Farklı kokular denemeyi istediğim için, tekrar almayı düşünmüyorum. 
  • Marks & Spencer "Fig&Orange" Duş Jeli: 500 ml'lik kocaman bir üründü. Sabunluğa doldurup sabun olarak kullandık. O şekilde daha kısa sürede kullanıp bitirmiş olduk. İncir ve portakal güzel bir uyumdu. Aklıma gelirse ve sabuna ya da duş jeline ihtiyacım olursa tekrar alabilirim. Fiyatları gerçekten çok uygun. 

    Benim son dönemde bitirdiğim ürünler bunlardı. Siz bu sıcaklarda neler bitirdiniz/bitirebildiniz? 

9 yorum :

  1. Orda minnak bir NK var sanki ama yazisi yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya unutmusum:( ama bundan once kendisinden o kadar bahsettim ki ona saysak olur mu :)

      Sil
    2. Olmaz olur mu yazisi var zaten bende alicam ama bulamadim :( farketmediniz diye yazdim :)

      Sil
    3. Evet evet atlamışım zaten gerçekten. Tesekkurler <3

      Sil
  2. Yazın makyaj yapmadığım hiçbir şey bitiremiyorum :D

    YanıtlaSil
  3. h2o yıllardır evde en az 3 şişe stokta olmasa rahat etmem :)

    YanıtlaSil
  4. Kokulu Body Butter için en başarılı marka The Body Shop sanırım. Kokuları inanılmaz kalıcı oluyor :)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya