Note / Mattemoist Lipgloss 402 "Matkiss"

22 Haziran 2015 Pazartesi

  Merhaba! Takip edenler bilir; her iki haftada bir, pazartesi günleri, Anıl ve Görkem'le ortak yazı yazıyoruz. Daha önceki paylaşımlarımızı görmek için, instagramda #3urun3yorum etiketine bakabilirsiniz. 
  Bu hafta da, 3 farklı markanın, 3 farklı dudak ürününü anlatacağız. Anıl, Golden Rose'dan bir dudak kalemi; Görkem, Flormar'a ait bir ruj yazıyor. Benim bu haftaki ürünüm ise, Note markalı bir dudak parlatıcı. 


  Ürünün tam adı; Mattemoist Lipgloss. Dış görünümü ve uygulaması tipik bir dudak parlatıcı gibi olsa da, yapısı ve verdiği sonuçla ilgili; likit bir ruj olduğunu söyleyebilirim. Bendeki renk 402 numaralı, Matkiss. 
  Ürün, 5,5 ml ve klasik dudak parlatıcı aplikatörleri gibi bir fırçası var. Bence likit ruj olarak adlandırılması gerekiyor çünkü; bir ruj kadar yoğun renk veriyor, yapış yapış bir hissi yok, parlak bir sonuca ulaştırmıyor ve çok çok kalıcı. Ayrıca içerisindeki macadamia yağı sayesinde, hiç kurutmuyor. Hiç kurutmadan bu kadar kalıcı olması gerçekten beni de olumlu anlamda şaşırttı. İlgilenenler için, içeriğinde paraben olmadığını da belirtmem gerek.

note mat lipgloss

  Ürün sürüldüğü sırada, saten bir bitiş verse de, birkaç saat içinde tamamen matlaşıyor ve dudağa adeta mühürleniyor. Ruj tazelemeyi sevmeyenlerin kesinlikle çok seveceği bir ürün. Seride 8 renk var, herkes kendine uygun bir renk bulabilir. 
  Matkiss, içinde yoğun olarak kahvelik-kiremitlik barındıran bir renk. Şeftali tonu demek istemiyorum çünkü bu, sadece kahverengiyi ve kiremit rengini yumuşatmak için eklenmiş gibi. Sürdükten 4-5 saat sonra, bu sürede eğer birşeyler yiyip içmişseniz, anca rengi azalınca şeftaliye dönüyor. Çoğu ten rengine yakışacağını düşünüyorum. 


  Note Mattemoist için olumsuz bir yan bulamıyorum açıkçası. Sanırım, bitene kadar elimden düşmeyecek bir ürün olacak. Ben Boyner'den 20 tl'ye satın aldım. Fiyat/performans oranı bence oldukça başarılı olan bu ürünü siz daha önce kullandınız mı ?
  Bu haftanın diğer yazıları için; Görkem'in Flormar rujunu buradan, Anıl'ın Golden Rose dudak kalemini ise şuradan okuyabilirsiniz.


3 yorum :

  1. Note'un dudak ürünlerini seviyorum. E siz beğendiyseniz bunu da denememek olmaz :) Alınacaklar listesine eklendi ��

    YanıtlaSil
  2. Bende inanılmaz bayıldım bu Lipgloss lara bendeki kalıcı olan degil. Once cok on yargılı yaklaştım bu markaya sonra tesaduf indirim vardi deniyim dedim be bayıldım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aylarca hiçbir ürününü merak etmemiştim :) aynı şekilde tesadüfen deneyip aldım bunu da :)

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya