Favoriler 3 / Haziran 2015

29 Haziran 2015 Pazartesi

   Merhaba, Haziran ayının da sonuna geldik. Bugün, bu ay içinde en sık kullandığım ürünlerden kısa kısa bahsedeceğim. İşte bu ayın 6'lısı;


  Chakra Vücut Peelingi: 350 ml'lik bir ürün. Pek çok çeşidi var, bendeki hindistancevizli olandı. Kokusunu ve sonrasında vermiş olduğu yumuşaklığı sevdim. Tanecikleri oldukça sert olsa da, duş sırasında ayaklarıma kullanıyorum.

  Kiko Kiss Balm: Elimde 3 rengi olan Kiko dudak balmlarını severek kullanıyorum. Nemlendirmesi başarılı. Ben yurtdışından almıştım ama, birkaç instagram hesabı Kiko ürünlerini getiriyor galiba. Hatta markanın yakın zamanda Türkiye'ye geleceği de söyleniyor.

  Dior Diorshow Maximizer Maskara Bazı: Hergün kullanmasam da kullandığım zamanlarda maskara öncesi verdiği dolgunluğu çok seviyorum. Sıcak yaz günlerinde genelde far kullanmadığım için, bol maskaralı makyajları güzel tamamlıyor.

deep brunette

  NK Express Oje Kurutucu: Aldığım günden beri severek kullandığım ve çok memnun kaldığım oje kurutucu. İnstagram'da paylaştığımda bulamayanlar yorum yazmıştı. Şişesi değişmiş. Şimdi kullandığım eski şişeyi favorilerime eklerken, daha açmadığım yeni şişeyi de fotoğrafa dahil ettim. İnşallah yapısını bozmamışlardır.

  Mac Veluxe Brow Liner: Arkasında kaşları taramaya yarayan kendi fırçası da olduğu için çantaya atmalık, pratik bir kaş kalemi. Bendeki, deep brunette rengi. Aslında en sevdiğim kaş ürünüm değil ama bu ay kullanım kolaylığından dolayı en çok bunu tercih ettim. Şuradan inceleyip satın alabilirsiniz.

  Nars Velvet Lip Liner "Waimea": İçinde pembelik de olan doğal bir şeftali rengi. Yapısı ve kalıcılığı sebebiyle, bu ay yukarıdaki dudak balmları dışında renkli olarak sadece bu kalemi kullandım. Ayrıntılı yazısı da burada.

  Benim son dönemde sıkça kullandığım ürünler bu kadardı. Sizin Haziran ayında severek kullandığınız ürünler neler? 


1 yorum :

  1. Evet o oje kurutucuyu instagramda paylastigindan beri ariyorum bulamadim ama direniyorum bulacagim :D :D

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya