Bobbi Brown / Shimmer Brick Compact "Rose"

1 Haziran 2015 Pazartesi

    Merhaba, bu pazartesi Anıl ve Görkem ile ortak yazı hazırlamadık. Çünkü, yazın gelmesiyle hepimizin programlarında sıkışma oldu ve her ortak yazı ürününü aynı anda deneyimlediğimiz için, gereken ortak zamanı, aynı günlerde ayıramamaya başladık. En azından yaz için, ortak yazıları 2 haftada bir yazmaya karar verdik. Başka bir aksaklık yok kısaca, hala aynı samimiyetle arkadaşız ;) 
    Bu kısa ön açıklamadan sonra, gelelim bugünkü yazının konusuna. Bobbi Brown'ın meşhur Shimmer Brick Compact 'larından "Rose" rengini anlatacağım. 


    Siyah, sade, kare bir ambalajda gelen bu ürün, 10.3 gr.'lık dev bir allık boyutunda. Allık dedim çünkü, açık renkli kısımlar aydınlatıcı olarak kullanılabilse de, renkleri karıştırdığınız zaman çok güzel bir pembe tonu yakalıyorsunuz. Ben de en çok allık olarak kullanmayı seviyorum. Her Shimmer Brick, 5 farklı renkteki yatay şeritten oluşuyor. Bugün Rose üzerine konuşuyoruz ama; Bronze, Beige, Nectar ve Pink Quartz olmak üzere 4 rengi daha var.


    Shimmer Brick Rose, açıktan koyuya, beyaz-gül kurusu-pembe tonlarından oluşuyor. Hepsi ışıltılı bitişe sahip. Bu ışıltı, büyük simler halinde değil. Oldukça kibar, göze batmayan, aydınlık bir sonuç sağlayan yapıda. Allık ve aydınlatıcıyı ayrı ayrı sürmeye vakit yoksa, elim hemen bu ürüne gidiyor. Hem doğal pembe bir allık sürmüş oluyorum, hem de sağlıklı ve parlak bir görünüm elde ediyorum.


    En çok, bütün renkleri karıştırarak uygulamayı sevdiğim için, yukarıda da 5 rengin karışmış halini görüyorsunuz. Çoğu pudra ve allık fırçasıyla uyum sağladı. Tek sorunu, her sürüşte kabını temizlememiz gerekmesi. Aslında alırken tozuttuğu belli olmuyor ama kabının etrafına çok bulaşıyor. Yaklaşık 2 yıldır, severek kullandığım Shimmer Brick'lerin satış fiyatı 150 tl. İçinde Bobbi Brown standı olan Boyner'lerden, Bobbi Brown mağazalarından ya da şuradan satın alabilirsiniz.
    Siz Shimmer Brick 'lerden kullandınız mı, ya da denemeyi düşünüyor musunuz ?

1 yorum :

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya