Urban Decay / Naked Skin Concealer

22 Mayıs 2015 Cuma

    Merhaba, dünkü Clinique kapatıcının yazısı çok okununca, bugün de en son aldığım ve merak edileceğini düşündüğüm bir kapatıcıyı yazmak istedim. Urban Decay Naked Skin, bugünkü yazının konusu. 


    Naked Skin de çoğu klasik göz altı kapatıcısı gibi, ucunda sünger olan bir aplikatör yardımıyla sürülüyor. 5 ml.'lik bir ürün. Bendeki rengi, Light - Warm. Yanlış hatırlamıyorsam, serinin en açık ikinci rengi. Sarı alt tonlu.



    Rengi sayesinde aydınlık bir görünüm sağlıyor fakat genel anlamda benim sevmediğim bir ürün oldu. Öncelikle yapısının ince olduğunu söyleyebilirim. Benim çizgilerime çok çabuk doldu. Göz pınarlarına yakın noktalarda, sürdükten 2 saat kadar sonra birikme yaptı. Kabuk kabuk, en istemediğim türde bir görünüm oluştu. Ayrıca kalıcılığı da beni hiç ama hiç tatmin etmedi.


    Kısaca, çok büyük ümit ve beklentilerle aldığım Naked Skin kapatıcı, beni hayal kırıklığına uğrattı.  Ama seveni de çok tabi ki. Sephora'larda 79 tl'ye satıştalar.  Siz bu kapatıcıyı denediniz mi? Denediyseniz sevdiniz mi ?



   *Bu arada, bloğumu "gerçekten" takip edenler zaten biliyorlar ki, çoğu zaman bileğimde ya da elimde gösteriyorum renkleri. Çeşitli sebepleri var. En başta; renklerin zaten herkeste farklı duracağı ve de benim, günün hangi saatinde fotoğraf çekeceğimin ne yazık ki belli olmaması. Kapatıcıyı bileğimde gösteriyorum çünkü, en azından damarları ne kadar kapattığını görebiliyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

2 yorum :

  1. gözdecim malesef insanları açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. yok orasında burasında swatch yapmakla tavsiye almıyorlarmış. alma o zaman kardeşim. sana ürün satmaya çalışmıyorum. elimden geldiğince tecrübemi paylaşıyorum. emek veriyorum. bunun karşılığında giden zamanın, emeğim, param var. yani bi karım yok. beğenmeyen gelsin daha iyisini yapsın.

    YanıtlaSil
  2. Ben severek okuyorum blogunu gercekten onerilerini not da aliyorum almak istedigim birseyi sen begenmediysen tekrar dusunuyorum nedir bu insanlar anlamadim yani o zaman okuma bu blogu moralde bozma :< Not eklemek zorunda degilsin ki tatlış :*

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya