Rimmel London / Scandal Eyes Göz Kalemleri

11 Mayıs 2015 Pazartesi

    Merhaba, bu hafta ortak yazı olarak, Rimmel London markasından ürünler anlatacağız. Görkem, dudak kalemi, Anıl ise maskara yazdı. Ben de, Scandal Eyes göz kalemlerinden bahsedeceğim. 


    Kalemlerin genel olarak yumuşak yapıda olduklarını söyleyebilirim. Göz içlerini acıtmıyorlar. Benim elimde; siyah, kahve, ten ve bronz olmak üzere 4 rengi var.

001 Black; Oldukça siyah bir kalem. Mat. Her ne kadar rengini ve yapısını sevsem de, 3-4 saat sonra, gözün iç kısmında kıpırdamaya başlıyor. O keskin görüntü, yerini parça parça olmuş bir siyahlığa bırakıyor. Herhangi bir siyah göz kalemi için, en olumsuz özellik herhalde budur. Bitince, almam.

003 Brown: Işıltılı bir koyu kahverengi. Işıltıları büyük simler şeklinde olmadığından, gözün iç kısmında problem çıkarmıyor. Kalıcılığı siyaha göre daha başarılı. Bittikçe alacağım.


005 Nude: Ne çok açık, ne çok koyu. Tam bir nude. Rengi çok sevdim ama alt kirpik diplerimin iç kısmındaki performansından hiç memnun kalmadım. Ne kadar dikkatli de sürsem, kirpik diplerinde birikme sorununu çözemedim. Bence, ten rengi bir kalem için, en büyük eksilerden biri de bu. Kullanacağım rujun rengine göre, dudak çerçevelemede kullanıyorum. Bitince tekrar almam. 

012 Bronze: Türkiye'de satışı olmayan, ama serinin bana göre en güzel rengi. İçinde bronzluk baskın olan, ışıltılı, orta tonlu bir kahverengi. Kalemin rengi çok koyu olmadığından, ışıltısı kahverengi kaleme göre daha belirgin. Yine, göz içinde rahatsızlık vermeyen, hatta çok şık duran bu kalem Mac Teddy 'yi anımsatıyor. Ulaşabildikçe alırım.


    Scandal eyes kalemlerde, waterproof ibaresi olsa da, bu konuda çok başarılı olduklarını düşünmüyorum. Ancak, gözün dış kısmına kullanmak için (ki ben çoğu zaman öyle yapıyorum), fiyatına göre oldukça başarılı ürünler. İşte o zaman, siz temizleyene kadar akma/bulaşma yapmıyorlar. Watsons'lardan 15 tl gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. 

    Diğer Rimmel ürünleri olan; Indian Pink dudak kalemi için buradan Görkem'in bloguna,
Extra 3d Lash maskara için ise şuradan Anıl'ın bloguna ulaşabilirsiniz. 

    Ayrıca; ortak yazılar dahilinde, geçen hafta başlattığımız çekilişlerimize hala katılmadıysanız, ilgili yazıyı da buraya ekliyorum. Katılımlarınızın geçerli olması için, bloglara abone olmayı unutmayın. Herkese iyi haftalar. 

4 yorum :

  1. satın almayı düşünüyordum. iyi ki almamışım ya

    YanıtlaSil
  2. Nude olanı bende instagram da çok duyup uygun fiyatlı diye aldım ama hiç beğenmedim
    Bir yere fazla sürülüyor kalıyor hemen ucu kırılıyor göz içinde sürdüğümde kaybolması bir oluyor hiç te Kalıcı değil
    Bu ton da kaliteli ve Kalıcı bir marka almayı düşünüyorum bakalım hangi markada bulacağım
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora'da var bildiğim kadarıyla, teşekkürler

      Sil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya