John Frieda / Argan Saç Bakım Yağı

15 Mayıs 2015 Cuma

    Merhaba, bugün severek kullandığım bir saç bakım yağını anlatmak istiyorum.  John Freida markasına ait bu yağın tam adı ; Besleyici & Pürüzsüzleştirici Argan Bakım Yağı

   
    100 ml.'lik bu ürün, cam şişede olmadığı için, tatillere de rahatlıkla götürülebilecek bir hafiflikte. Cam daha sağlıklı desek de, çantalarımızın ağır olması hiçbirimizin hoşuna gitmiyor.
    Adında argan geçse de, içeriğinde yoğun olarak bulunduğunu düşünmüyorum. Arkadaki açıklama kısmında da zaten "argan yağı içerir" gibi bir ifade var ki bu, yağın adına göre oldukça saçma bir ifade. O yüzden, direkt olarak argan yağı diye değil de, saçınıza sıradan bir bakım yağı alıyormuşsunuz gibi düşünün.


    Gelelim benim nasıl kullandığıma; her duş sonrası saçlarımı henüz taramamışken, 1-1,5 pompa kadar avucuma sıkıp saç uçlarıma yediriyorum. Daha sonra saçlarımı tarayıp kurutuyorum. Kuru saça da denedim ama ben en yüksek faydayı, ıslak saça uygulayarak sağladım.
    Sonuçta; saçıma fazladan bir yumuşaklık verdiğini söyleyemem ama gerçekten elektriklenip tel tel olmasını engelledi.


    Gratis veya Watsons'ta indirimsiz fiyatının 30-35 tl arasında olduğunu hatırlıyorum. Çoğu zaman da %30 indirime giriyor.
    Sizin kullandığınız saç bakım yağları var mı ?

   

3 yorum :

  1. Loreal mucivezi yag kullaniyorum islakken bende cok seviyorum kuru sac ta seviyorum agirlastiriyo gibi bir his var cok guzel yazmissiniz cok begeniyorum yorumlarinizi :) :)

    YanıtlaSil
  2. Loreal mucivezi yag kullaniyorum islakken bende cok seviyorum kuru sac ta seviyorum agirlastiriyo gibi bir his var cok guzel yazmissiniz cok begeniyorum yorumlarinizi :) :)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya