Clinique Chubby Stick / 05 Chunky Cherry

27 Mayıs 2015 Çarşamba

    Merhaba, bugün severek kullandığım Clinique Chubby Stick'lerden elimdeki ikinci renk olan, Chunky Cherry 'yi anlatacağım. 


    Kalem şeklinde, alttan çevirerek, normal bir ruj gibi açılan bir parlatıcı.
    Bu, diğer rengini şurada yazdığım, ikili sette gelen ikinci renk. 05 numaralı Chunky Cherry, klasik (ilk çıkan) chubby stick serisine üye. Klasik chubby stickler, nemlendirici dudak parlatıcısı olarak geçiyor. Intense olanlar için ise, nemlendirici kalem ruj tanımlaması yapılmış. Farkları da burada ortaya çıkıyor. Intense olanlar opak bir görünüm sağlarken, klasik serinin renk verme özelliği o kadar güçlü değil. Bu yüzden, kalemlerin dış renkleri sizi aldatmasın.


    05 numaralı bu kalem parlatıcı da, yarı saydam bir bitiş sağlıyor. Kiraz renginde evet ama, günlük olarak kullanılabilecek bir canlılıkta. Dudakta asla abartı durmuyor. Fakat kalıcılığı konusunda iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Hem parlatıcı hem de nemlendirici olması sebebiyle, çok kısa sürede siliniyor. Birşeyler yiyip içerseniz de hiç kalmıyor. Bu seriyi değil ama Intense serisini kesinlikle öneririm. Şuradan diğer renklerini inceleyebilir, 59 tl'ye satın alabilirsiniz.
   Sizin chubby stick'lerden sevdikleriniz var mı?
 

3 yorum :

  1. Aslında gönlüm kalıcılıkları ve duruşları sebebiyle mat rujlarda olsada, dudaklarımı çok kuru gösterdikleri için elim hep chubby stick lere gidiyor. İntense serisinden 01 Curviest Caremel favorim :)

    YanıtlaSil
  2. Intense'leri sevsem de bu serideki Mega Melon benim favorilerimden. Kalıcılık konusunda gerçekten iyi olmasalar da doğal duruşları ve nemlendirmeleri beni mutlu etmeye yetiyor.

    YanıtlaSil
  3. Bunların yapısını renklerini falan çok seviyorum ama fiyatlarından dolayı şans veremiyorum :) http://makyajdevrimi.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya