Sleek Far Paleti / Storm

7 Nisan 2015 Salı

    Merhaba, bu hafta elimde olan fotoğraflardaki ürünleri anlatacağım. İnstagramdan takip edenler sebebini bilirler. Aslında hiç yazmasam daha iyi olabilirdi ama "haftaiçi hergün" sözümü çok zorda kalmadıkça bozmak istemiyorum. Daha önceden de, taslak olarak kaydettiğim fotoğraflar olduğu için yazmaya karar verdim. Şu anda saat 22:20. Bu yazıyı yazdıktan yaklaşık 5 dk. sonra da büyük ihtimalle uyuyacağım.


    Şimdi bu kullanışlı, güzel palet hakkında konuşmaya başlayalım. Sleek, Türkiye'ye gelmesini çok istediğim, uygun fiyatlı markalardan biri. Şimdilik mağaza vb.'de satılmıyor ama instagramdan "dupdurushop" isimli hesaba bakarak, markanın ürünlerine ulaşabilirsiniz. Ben, geçen sene cesaret edip cloud10beauty 'den satın almıştım. Dupdurushop'ta da sanırım 55 tl gibi bir fiyatı var. 12'li bir far paleti için gayet iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Hele bir de o 12 rengin 12'si birden kullanılabilir renklerse fiyat daha da avantajlı hale geliyor.


    Sleek ürünleri; ince, siyah ambalajlarda geliyor. Bu da oldukça sade ve şık bir görüntü oluşturuyor. Storm, içinde 3 mat, 9 da ışıltılı fardan oluşan bir palet. Renkler birbirine uyumlu. Herhangi bir göz makyajı için gerekecek tüm yapılarda far var içeriğinde. 


    Göz kalemi yerine kullanabileceğiniz siyah mat bir renk de var; kaş altını aydınlatacağınız açık, ışıltılı bir renk de. Çoğu kişinin severek kullanacağı; kahve-altın-bronz-mürdüm tonları da var, hafiften renk katmak isteyenler için lacivert-petrol tonları da. Kısaca, gerçekten kullanışlı bir palet olan Storm'u ben joker olarak görüyorum.


    Yukarıdaki ve aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi, farların pigmentasyonu başarılı. İki fotoğrafta da farlar bazsız uygulandı ve renkler net bir şekilde belli oluyor. Kalıcılık konusunda da benden geçer not aldı. Tüm gün gözlerimde kaldı, buna rağmen renklerinde belirgin bir kayıp olmadı. Tek sorunu bir miktar tozlaşması. Ama ben farların, eğer pigmentasyonu iyiyse, tozutmasını çok sorun etmiyorum. En azında bu, birkaç marka için böyle. Sleek de bunların başında geliyor.


    Sizin Sleek markalı önerileriniz var mı, ya da bu yazıdan sonra bakmayı düşünüyor musunuz? 
<3

3 yorum :

  1. Paketin renkleri ve pigmentleri çok güzelmiş teşekkürler paylaşım için. Blogumda çekiliş var beklerim ♥

    YanıtlaSil
  2. MUA paletim gibi baya dökülme yapıyor bu da. Onun da pigmentasyonu çok iyi ama sıkıntı oluyor bazen, özellikle simli renklerde

    YanıtlaSil
  3. aklımdaki far paletlerinden biri yazınız çok güzel olmuş bende bloguma beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya