MUA Far Paleti / Heaven & Earth

23 Nisan 2015 Perşembe

    Merhaba! Bugün, yaklaşık 2-3 ay önce satın aldığım, çok kullanışlı bir far paletini anlatacağım.  Make Up Academy markasına ait 12'li  "Heaven&Earth". 


   Heaven&Earth, çoğumuzun en çok tercih ettiği renkler olan kahve-altın-bronz tonlarından oluşuyor. Renkler birbiriyle uyumlu olduğu için, birçok rengi aynı makyajda kullanabilirsiniz. 


    Farların hepsi ışıltılı, palette hiç mat far yok. Fakat ışıltı dediğim, büyük büyük sim şeklinde değil. Frost diye adlandırılan yapıya sahipler. Sürdüğünüzde metalik bir görünüm oluşuyor çoğunda. Pigmentasyonları da gayet iyi. Aşağıda, elimdeki renk denemelerinde baz kullanmadım ve anlaşıldığı gibi, farlar renklerini vermede başarılılar. Tozutma sorunu var ama şurada yazdığım Sleek kadar değil. Benim için paletin tek eksisi, içinde bir tane mat açık rengin, bir tane de mat siyaha yakın rengin olmaması. Eğer onlar da olsaydı, kusursuz bir palet olabilirdi. 
   Yalnız, paleti dokunulmaz ve eleştiri yapılmaz kılan özelliği fiyatı. Performans-fiyat karşılaştırmasıyla baktığımızda gerçekten sevdiğim ve başka çeşitlerini de almayı düşündüğüm bir yapıda. 


    Make Up Academy ürünlerine, instagramdan, "dupdurushop" aracılığıyla ulaşabilirsiniz.  Heaven&Earth, ben alırken 35 tl idi. 
<3

1 yorum :

  1. peki londra'dan aynı paletin farklı renklisini sadece 4 pound'a(16 lira!!!) almama ne diyosun? ben ni ye başka almadım diye pişmanım diyorum sadece :(

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya