Make Up For Ever / M646 "Latte" Far

28 Nisan 2015 Salı

    Merhaba, bugünün yazısı, son zamanlarda sıkça kullandığım bir far üzerine olacak. Make Up For Ever'a ait "Latte" isimli bu far, mat seriden. Bu markada, numaraların önüne, farların bitişlerine göre harfler yazılıyor. 
- M (Matte), S (Satin), Me (Metal), I (Iridescent) ve D (Diamond) 


    Latte de, tamamen mat bitişli olduğu için numarası M646. Elimde, markaya ait boş bir pan olduğu için farı refill olarak almayı tercih ettim. Refill biçimlerinin Mac'e göre daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü, ince ve plastik de olsa, en azından bir kapağı var. Çantaya atmak için uygun değil fakat, evde kullanım için aslında gayet makul.


    Farın yapısı, oldukça yumuşak. Kolayca dağılabiliyor. Çoğu farda rastladığımız tozutma problemi, bunda yok. Üstelik, renk vermesi de oldukça başarılı. Bu iki özellik, bence en büyük artıları.  


    Make Up For Ever'dan ilk aldığım far olduğu için, sık kullanabileceğim bir renk seçmek istedim.  Latte, bana göre joker bir far rengi. Çünkü doğal, gölgeye çok uygun, sıcak tonlu bir kahverengi. Ne çok açık, ne de çok koyu bir renk. Böylece; tek başına tüm göz kapağıma da, yalnızca katlanma bölgesine gölge vermek için de rahatça kullanabiliyorum. 


    Yukarıdaki fotoğrafta, farın, bazsız uygulanmış halini görüyorsunuz. 
    Refill halini 50 tl'ye, tekli far olarak yani kabıyla beraber de sanırım 65 tl'ye satılıyor. Sephora'lardan, MUFE mağazalarından ya da online olarak MakyajTrendi'nin şuradaki sayfasından satın alabilirsiniz. 
    Sizin MakeUp ForEver 'a ait tavsiye edeceğiniz bir far var mı?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya