GOSH Allık / 39 Electric Pink

20 Nisan 2015 Pazartesi

    Merhaba, bugün Pazartesi! Görkem ve Anıl'la başladığımız ortak yazılarımıza devam ediyoruz. İnstagramda, #3urun3yorum etiketine bakarak paylaştığımız fotoğrafları görebilirsiniz.  Bugünkü yazılarımız, Gosh markasına ait allıklarla ilgili. Natural Blush serisinden, birer rengi anlatacağız. 
Benim elimdeki, 39 numaralı Electric Pink.


    Sizin de dikkatinizi ilk çeken, kapağındaki izler oldu muhtemelen. Sağolsunlar, alarmı öyle bir yere yapıştırmışlar ki, ancak bu kadar temizleyebildim. Bu allıklar; siyah, sade ve alıştığımız allıklara göre daha ince, ama daha geniş bir ambalaja sahipler. 



    Electric Pink, kabında gül kurusuna yakın bir tonda görünüyor. Fakat yanağıma uyguladığımda, orta tonlu bir pembeye dönüşüyor. En önemli ve en güzel özelliği inanılmaz pigmentli olmaları! İstediğim rengi verebilmek için fırçayı yalnızca 1 kere, sadece dokundurmam yetiyor.


    Gratis mağazalarında satılan bu allıkların fiyatı 24,90 tl. Bu fiyata bu pigmentasyon, gerçekten allıkları daha da tercih edilebilir kılıyor. Fakat, hem yukarıdaki hem de aşağıdaki fotoğrafa baktığınızda, yapısını az çok tahmin edebilirsiniz. Bu tozutma da değil, tebeşirimsi yapının ta kendisi. Tamam, pigmentasyon inanılmaz, rengini hemen veriyor, yumuşacık vs. ama görüldüğü gibi parmağımın ucunda da elimde de epey birikme yaptı. Ancak, bu kadar yoğun uygulamayacağınız için, bu sorunu göz ardı da edebilirsiniz. 


    Ben, birkaç farklı fırçayla denedim, Bu allıkları kullanırken, fırçadan daha önemli olan şey, allığı fırçaya alış şekli. Mesela, çoğu allığa yaptığımız gibi, fırçayı allığın üzerinde döndürerek almaya çalışırsak, heryer, toz duman allık oluyor :) Bu yüzden, fırçayı hafifçe allığa dokundurup çekmemiz yeterli. Renk, istediğimiz canlılığa gelene kadar bunu birkaç kere tekrarlayabiliriz. Electric Pink, beyaz tenlilerin elini hafif kullanması gereken bir renk. Öbür türlü, korkunç bir tabloyla karşılaşabilirsiniz. Ben ilk defa denerken, bir anda pancara dönmüştüm. 


    Kalıcılığından da memnun olduğum 39 numaralı bu allığı, tüm olumsuzluklara rağmen severek kullanıyorum. Yumuşacık yapısı ve renk vermedeki başarısı da bunun en büyük sebebi. 
    Diğer Gosh allıklardan, 36 numaralı Rose Whisper için Görkem'in bloğuna, 
  43 numaralı Flower Power için ise, Anıl'ın bloğuna bakabilirsiniz. 

5 yorum :

  1. Merhabalar bu allık acaba buğday tenlilere uygun mudur denemeden size de sormak istedim

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum çok başarılılar. Kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Bende kullanıyorum çok başarılılar. Kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sizce bu renk esmerlerede uygunmu? :)

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya