Flormar / Style matic Eyeliner S06

27 Nisan 2015 Pazartesi

     Ortak yazı gününden herkese merhaba! Görkem ve Anıl ile, bu hafta Flormar'ın asansörlü göz kalemleri olan Style matic'lerinden üç rengi anlatıyoruz. Görkem, S02 New Black rengini, Anıl ise S03 Violet Avenue isimli rengi anlatacak.  Benim elimdeki, S06 numaralı Blue Dusk.


    Tüm asansörlü kalemlerde olduğu gibi, ince çizgi çekmeye imkan tanımayan bir uca sahip. Bunun yanında, rengini gerçekten tam bir "eyeliner" kadar net veriyor. Sürdükten yaklaşık 1 dakika sonra, kuruyarak, tamamen sabitleniyor. Ayrıca, her ne kadar sürümü kolay gibi görünse de, kalemin çok yumuşak olduğunu söyleyemeyeceğim.


    Göz kalemi dendiğinde akla ilk gelen, akıp akmayacağı oluyor. Renkli olduğu için, göz içlerine kullanmadığımı (kendime yakıştırmadığım için) söylemek istiyorum. Buna karşılık, göz kapağımın üstünde bir akma sorunuyla karşılaşmadım. 


    S06 Blue Dusk; canlı, ama her göz rengine yakışabilecek bir lacivert. Yüzde başka renk kullanmadığınızda, nude bir ruj ile sade ve güzel bir uyum sağlıyor. 
    Style matic'lerin renk skalası oldukça geniş. Toplam 10 rengi var. Yeşilden mora, ten renginden maviye, herkes kendine yakışacak bir renk bulabilir. Ben S01 numaralı Chocolate cream rengini de daha önce kullanıp bitirmiştim.


    Fiyat-performans karşılaştırması yaparsak; 13,90 tl'ye satılan bu kalemleri tavsiye edebilirim. Yine gözlerimin içine kullanmadığımı tekrarlamak istiyorum. Flormar mağazaları ve kioskları dışında, Flormar standı olan çoğu parfümeri vb.'den ya da online olarak  şuradan satın alabilirsiniz.  
    Görkem'in anlattığı S02 için buraya, Anıl'ın anlattığı S03 için ise şuraya tıklamayı unutmayın. <3
   

   

1 yorum :

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya