YSL / Kiss & Blush (7)

23 Mart 2015 Pazartesi

    Merhaba, bugün çok amaçlı bir ürün olan, Ysl Kiss & Blush 'lardan bendeki 7 numarayı anlatacağım. İsmi; Coral Affranchi.


    Adı üstünde; hem allık hem ruj olarak kullanılmak üzere üretilmiş. Ama ben sadece allık olarak kullanıyorum. Ruj olarak dudağımda güzel duracak bir renk değil çünkü. Bir kere denediğimde de dudağımı çok kuruttu ayrıca. O yüzden allık olarak kullanmaya devam edeceğim. 


    Gelelim yapısına, rengine, duruşuna ve genel özelliklerine:
    Dışardan bakıldığında bir oje şişesi görünümüne sahip. Yapısı ıslak değil. Tipi ve uygulama aplikatörü gloss şeklinde olsa da, allık olarak da kullanıldığından olsa gerek, krem kıvamında.
Kıvamı sebebiyle de, fırçaya gelen miktar azar azar oluyor. Hatta ilk başta, benimkinin bozuk olduğunu düşünüp, Sephora'ya gidip kontrol ettirmiştim. (Bundan sonra da, birebir yaşadığım ve gördüğüm bir olay, artık Sephora'dan aldığım ürünlerin önceden açılıp açılmadığından emin olmama durumumu haklı çıkarttı, ne yazık ki)


    Bendeki renk, içinde hiçbir pembelik veya kahverengilik bulundurmayan, net bir turuncu. Hani şeftali diye aradığımızda bize gösterilen renk! Yani yanlış gösterdikleri. Resmen portakal rengi. Yanakta dağıttığımızda, çok doğal bir renge dönüşüyor. Pembe allık sevmeyen ya da kendine yakıştırmayanların kesinlikle çok seveceği bir ton. Dışardan bakıp da canlılığına aldanmayın. Sürünce, gerçekten çok kibar bir renk haline geliyor.


    İncecik yapısı, sürdükten sonra 20-30 sn. içinde kuruyup pudra haline geliyor. Pudra dediysem, kabuk kabuk bir görüntü gelmesin gözünüzün önüne. Sadece, yapış yapış durmuyor ve sabitleniyor demek istiyorum. Herhangi bir ışıltı ya da sim vs. içermiyor. Çantaya atılıp çıkılacak, bahar ve yaz ayları için inanılmaz pratik bir ürün. Kalıcılığı için de (benim 5-6 saatlik denemem sonucu) başarılı diyebilirim. Herhangi bir tekrarlama ihtiyacı hissetmedim.


    Uygulama şeklime gelince; ben elimle uygulamayı daha pratik buluyorum ama uygun olabilecek fırçaları düşününce, aklıma ilk olarak Real Techniques Stippling Brush geldi. Fakat dediğim gibi, fırça düşünmeye çok da gerek olmayacak bir ürün. 
   Son olarak Sephora, Sevil ya da Boyner gibi Ysl standının olduğu yerlerden alabilirsiniz. 10 ml.'lik bu ürünün satış fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 115 tl. Peki, biterse alır mıyım? Almam. Neden? Çünkü, krem allıkları sadece yazın kullanıyorum, bir tanesini bitirince de krem allığa doyacağımı ve bir daha almak istemeyeceğimi biliyorum. 
    Siz Kiss&Blush kullandınız mı, kullandıysanız hangi rengi? <3 

3 yorum :

  1. Merhaba, rengi çok güzel tam yazlık bir ürün güle güle kullanın.
    Banada beklerim :) <3

    YanıtlaSil
  2. Çok çok güzelmiş gülerek kullanın <3

    YanıtlaSil
  3. 10 numarasini kullaniyorum dudagimdaki durusunu ve kadifemsi yapisi cok sevdim.Yanaklardada cok kalici

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya