Kiehl's / Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++

27 Mart 2015 Cuma

    Merhaba, uzmanlar cildimize yaz-kış güneş kremi sürmemizi önerse de, kış mevsiminde bu aşamayı atlıyoruz. Ancak, Güneş yakıcı etkisini göstermeye başladı. Ben de bugün, son 1 aydır kullandığım Kiehl's koruyucu kremi anlatacağım. 


    Tam adı; Ultra Light Daily Uv Defense olan bu krem, SPF 50 içeriyor. Benim bu ürünü alırken asıl dikkat ettiğim nokta;  UVA ve UVB ışınlarına karşı da koruyucu olması. Çünkü; yaşlanmanın ve cilt tahribatının önlenmesindeki en büyük adım cildi bu ışınlara karşı korumak. Amacım, lekelenmeye meyilli olan cildime bu yönden de bir bariyer oluşturmak.


    60 ml.'lik bir tüpte gelen krem, adında geçen 'ultra light' açıklamasına uygun olarak, oldukça hafif bir yapıda. Ben yüzüme bolca uyguluyorum, buna rağmen kısa sürede matlaşıyor. Çoğu koruyucu kremin aksine, yüzde tabaka hissi yaratmıyor. Üzerine rahatlıkla makyaj yapabiliyorum. 
    Yağsız olması en büyük artılarından biri. Çünkü cildimiz normalde kuru olsa da, yaz sıcağında o  kuruluk hissi pek oluşmuyor. Zaten yeterince bunaltıcı olan havalarda da, hiçbirimiz yüzümüzde yapışıklık hissi ve ağırlık istemiyoruz. 


    Kısaca, şimdilik severek kullandığımı, lekelerimin artıp artmadığını da ancak yaz sonunda anlayabileceğimi söylemek istiyorum ;) Ama kullandığım son 1 ay içinde olumsuz bir yanını görmedim. Kiehl's mağazalarından ya da 0(216) 266 56 00 numaralı telefondan sipariş ederek 109 tl'ye satın alabilirsiniz. 
    Lekelere karşı da koruması olan krem tavsiyelerinizi bekliyorum. <3

5 yorum :

  1. Shiseido güneş kreminden beni caydırabilen tek krem:) gecen yazdan beri kullanıyorum, hafifliği mükemmel, harika açıklamışsınız.
    Üzerine rahat makyaj yapılabilen nadir korumalardan. Ben gecen yaz kullandığımdan rahatlıkla yazın leke oluşmamasına yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Çile meyilli cildimi yazın tertemiz tuttu.
    Bu kremle ilgili tek durum, paraben içermesi. Bu yüzden insanlar onyargılı ama, parabenin adı cıkmamıs onlarca zararlı içerik yanında artık masum bile görmeye başladım.
    Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler;) evet parabenle ilgili ben de oyle düşünüyorum. Uzun yorumları çok seviyorum<3

      Sil
    2. Çenem düşer arada :) :) :) ürün iyi olunca hakkında söylenebilecek cok sey oluyor:)

      Sil
  2. Gözde hanım merhabalar. Paylaşımınız çok güzeldi elinize sağlık. Bende okuduktan sonra dün aldım gidip. yalnız orada sormayı unuttuğu bir kaç soruyu size sorabilir miyim eğer rahatsızlık vermezsem? Üzerine makyaj uygulamak için iyice emilmesini mi beklemeliyim, peki Baz, fondöten vb. Ürünün koruyuculuğunu azaltır mı? Kusura bakmayın lütfen. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. MERHABALAR GÖZDE HANIM BU KREM KIŞ İÇİNDE UYGUN MU? DEĞİLSE HANGİ KREMİ ÖNERİRSİNİZ? NIRMAL BİR CİLT TİPİM VAR T BÖLGESİ AZICIK YAĞLI.

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya