Hourglass / Lighting Blush - Luminous Flush

9 Mart 2015 Pazartesi

    Merhaba, bugün kozmetik meraklıları tarafından çok sevilen ama Türkiye'de bulunmayan bir markadan bahsedeceğim. Hourglass, gelmesini en çok istediğim markalardan biri. Bende 3 tane allığı var. Üçü de hediye. Arkadaş konusunda şanslıyım :) . Yazıya konu olan renk; Luminous Flush.


    Paketlemesinden başlayalım. Görüldüğü gibi altın renginde, yansımalı, çok şık bir dış görünüşe sahip. Sanıldığının aksine asla ağırlık yapmayan  bir malzemeden yapılmış. Oldukça hafif. İçinde aynasının olması da başka bir artısı. 


    Luminous flush, içinde mercanlık bulunduran sıcak tonlu bir pembe. Allığa dokunmadan dışardan baktığınızda aslında pespembe. 


    Aşağıdaki fotoğrafta ise, elime sürdüğümde içindeki mercanlığın ortaya çıktığı anlaşılıyor. İşin garibi, ben bu allığı pembe bir allık sürmek istediğim günlerde kullanıyorum. Çünkü değişen ışığa göre yansıttığı renk temelde pembe! Kalıcılığı gerçekten başarılı. Pigmentasyonu da süper olunca, benim Sigma F40'ı 1-2 kere dokundurmam iki yanağıma da yetecek kadar ürünü almamı sağlıyor.


    Gerçekten garip bir renk anlatımı oldu. Ama yukarıdaki fotoğrafta farkın anlaşıldığını düşünüyorum. Birçok instagram hesabından satın alabilirsiniz. En kısa sürede elimdeki diğer Hourglass allıkların da yazılarını yazacağım. <3
    Bu markadan kullandığınız bir ürün var mı?  

3 yorum :

  1. Instagram'da onerebileceginiz bir sayfa varmi hourglass urunleri icin. Malum guvenli olmasi gerek

    YanıtlaSil
  2. Kendim alisveris yapmadim ama orjinaliburda diye bir hesap var, ona bir bakin isterseniz

    YanıtlaSil
  3. Çok iç açıcı bir allık <3

    YanıtlaSil

Makeuphints © 2014-2015. İzinsiz kopyalanamaz | Destek- Blogger

Tasarım-Design- Değmesin yağlı boya